Valmont Time Master Intensive Program

€ 999,00

Of 3x € 333,00 via IN3 (0% rente)

Inhoud: 14 x 3 ml

Artikelnummer: 705109

Levertijd 5 werkdagen

Intensieve antirimpelkuur

Doel: 
- Lijntjes en rimpeltjes worden gladgestreken.
- De gezichtscontouren en volume wordt opnieuw vorm gegeven en opgevuld.
- De huidtextuur wordt verfijnd, donkere schaduwen worden verminderd en je krijgt een glanzende huidskleur.
- De rimpeldiepte neemt met 30% af.

Gebruiksaanwijzing:
In de verpakking zitten 14 flacons. Voor 2 dagen gebruik je 1 flacon. 2x in de ochtend en 2x in de avond, dus totaal 4 toepassingen met 1 flacon. Gebruik dit 28 dagen lang. Breng het aan rondom de ogen, de hals en het gezicht vóór de dagcrème. Je mag deze kuur iedere 3 tot 6 maanden herhalen. De formule van deze kuur bestaat uit 26% actieve ingrediënten. Dat is het hoogste aantal dat we gebruiken in de producten. Het is een combinatie van alle kuren uit de vier verschillende rituelen van Valmont.

Tip:
De textuur is een nano emulsie, die de opname van ingrediënten optimaliseert en een lekker gevoel geeft op de huid. Perfect na dieet, ziekte of zwangerschap. Kan ook na of voor laserbehandeling of mesotherapie worden gebruikt.

Actieve ingrediënten:

Uit het hydratatieritueel:
Hyaluronzuur complex van een hoog en een laag moleculair gewicht:
Het hoog moleculair gewicht zorgt voor een liftende en hydraterende werking op de oppervlakte van de huid. Het laag moleculair gewicht zorgt voor een diepe hydratatie. Het houdt het vocht vast in de cellen en vult de huid op.

Uit het energieritueel:
DNA liposoom:
Zorgt voor een snelle en diepe penetratie van het DNA. Het heeft sterke hydraterende en regenererende eigenschappen. Werkt 300 sneller dan het gewone 3-voudig DNA. 10x sneller dan het normale RNA.

RNA Liposoom:
Versterkt de werking van DNA Liposoom en geeft vocht af in diepere huidlagen. De vetzuren verbeteren het intercellulaire cement (voeding) en houdt de ideale vochtbalans vast.

Uit het Verstevigings- en antirimpelritueel:
Elastine vernieuwer:
Is afkomstig uit Dille. Het versterkt de synthese van het LOXL, voor het vernieuwen van de elastine vezels en het verbeteren van de huidelasticiteit.

Cocktail van anti-rimpel peptiden:
Bestaan uit een tri- en een tetra peptide voor de aanpak van de rimpels met een gelijksoortige werking als retinolzuur en het verbeteren en vermeerderen van de collageen synthese en glycoproteïnen. Valmont Product Manual Hoofdstuk 8 Intensieve verzorgingsrituelen

Uit het glansritueel:
Alle ingrediënten te samen zorgen voor een egale huid en een ongelooflijke glans.

Perfecte combinatie met:
Alle producten van Valmont

Misschien ook interessant