Valmont Teint Précieux Amber Beige in Florence

Van € 199,80

Voor € 184,82

Inhoud: 30 ml

Artikelnummer: 901044

Levertijd 5 werkdagen

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een liftende foundation met een zuiver en mat resultaat. Omdat de teint perfectie verdient.  

Gebruiksaanwijzing:
Elke ochtend. Breng een kleine hoeveelheid Teint Précieux in het midden van het voorhoofd aan en strijk het dan met gladmakende bewegingen uit naar de haargrens en de slapen. Herhaal deze handeling om de foundation aan te brengen op de wangen, de neus en de kin, gebruik hierbij opwaartse bewegingen. Strijk op dezelfde manier de foundation glad op het gezichtsovaal en de hals voor een perfecte afwerking zonder scheidingslijn. Om een optimale houdbaarheid van de foundation te garanderen is het raadzaam deze binnen 3 maanden na opening te gebruiken.  

Teinten:
- Teint Précieux Ivory in Shanghaï
- Teint Précieux Rosy Beige in New York
- Teint Précieux Sandy Beige in Paris
- Teint Précieux Amber Beige in Florence  

Actieve ingrediënten:
Drievoudig DNA en RNA: helpt de vitale functies van de huid te behouden en te stimuleren. DNA geeft een unieke textuur aan de foundation voor een  ideale verspreiding van de kleur zodat die de gehele dag perfect blijft.

Echinacea extract: regenereert, herstructureert, herbalanceert.

Duindoorn extract: rijk aan Vitamine A, B1, B2, C en D en aan anti-oxidanten (flavonoïde, fenolen, tocoferol en terpenen). Verwijdert cellen van de oppervlakte dankzij zijn zuren en zorgt ervoor dat producten die erna worden aangebracht effectiever werken.

Pigmenten en poeders: geven zachtheid voor een poederachtige, matte finish en een optimale dekking.