Valmont Elixir Masque Majestueux votre Visage + 15 ml gratis

€ 364,00

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: 900070

Levertijd 5 werkdagen

Aanbieding: Nu met gratis 15 ml Elixir des Glaciers Masque Majestueux Votre Visage! *

Het Majestueuze masker biedt met zijn evolutieve textuur een sensatie zoals nog nooit ervaren en doordringt de huid met kostbare ingrediënten uit de bijenkorf. Deze formule is speciaal ontworpen om heerlijk in te masseren. Dit universele schoonheidsmasker zorgt voor een gevoede, herboren huid en een verrukkelijke zachtheid.

Werking:
- Voedt de huid onmiddellijk
- Hydrateert de epidermis
- Kalmeert de huid die ongemakkelijk aanvoelt
- Stimuleert het herstelproces van de huid

Resultaat:
De huid is zachter dan ooit en voelt extreem comfortabel aan. De huid ziet er voller uit, de gelaatstrekken zijn ontspannen.

Voor wie:
Een rijpere huid. Geschikt voor alle huidtypes, uitermate geschikt voor een droge huid.

Gebruik:
Breng één tot twee keer per week een dikke laag product aan op een gereinigde huid. Masseer het gezicht één tot twee minuten met opwaartse cirkelvormige bewegingen. Laat het 5 minuten inwerken. Masseer het product met water gedurende één minuut. Verwijder het restant met een lauw-warm compres.

Actieve ingrediënten:
Essence of Bees complex: Een mix van honing, propolis en royal jelly verkregen via een gepatenteerd lipofiel eco-extractieproces. Herstelt, kalmeert en voedt de huid intens.

Actieve symbiotische bestanddelen: Zorgen ervoor dat het product perfect met de huid versmelt.

DNA liposomen: Zorgen voor de krachtige hydraterende en regenererende werking van de 3-voudige DNA in de epidermis.   RNA Liposomen:  Bevorderen de wondgenezing en het herstellingsproces van de huid. Leveren de vetzuren die nodig zijn om het intercellulair cement te verstevigen.

Bijenwas: Uitermate voedend en verzachtend. 

* Zolang de voorraad strekt.