Valmont Elixir Cure Majestueuse votre Visage + 4 ml gratis

€ 303,00

Inhoud: 12,5 ml

Artikelnummer: 900500

Levertijd 5 werkdagen

Aanbieding: nu met gratis 4 ml Cure Majestueux Votre Visage! *

Deze uiterst zintuiglijke nectar, die heerlijk aanvoelt bij het aanbrengen en in een recordtijd door de huid dringt, smelt  samen met de huid, om er krachtige omega’s en kostbare ingrediënten uit de bijenkorf los te laten. Gevoed door deze bijzondere bestanddelen wordt de huid getransformeerd en wordt ze soepeler, zachter en zichtbaar vitaler.

Werking:
- Voedt de huid direct
- Beschermt de huid tegen antioxidanten
- Herstelt beschadigingen van de huid
- Verstevigt en boost elasticiteit

Resultaat:
De huid voelt onmiddellijk gladder en zijdezacht aan. ‘s Nachts worden de fijne lijntjes opgevuld en gladgestreken, de teint ziet er stralender uit.

Voor wie:
Uitermate geschikt voor beschadigde, droge of rijpere huid. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een vettige huid of huid met neiging tot acné.

Gebruiksaanwijzing:
Kan overdag of ‘s nachts gebruikt worden  Verdeel de olie over het gezicht en hals. Bij meerdere lagen, de olie aanbrengen ná het serum vòòr de dag of nachtcrème.

Tip: Eén druppel gemengd met foundation zal de huid een vloeiende en dunne afwerking geven en de houdbaarheid van de make-up verlengen.

Actieve ingrediënten:
Essence of Bees complex: Een mix van honing, propolis en royal jelly verkregen via een gepatenteerd lipofiel eco-extraxtieproces. Herstelt , kalmeert en voedt de huid intens.

Rosa Moschata-olie: Herstelt de natuurlijke huidbarrière en stimuleert de celvernieuwing.

Lijnzaadolie: Eén van de oliën met het hoogste gehalte aan essentiële vetzuren (Omega’s). Voedt de huid en gaat oxidatie tegen.

* Zolang de voorraad strekt.