Soin Total Restructurant 24 uur-crème

Van € 89,50

Voor € 80,55

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

SOIN TOTAL RESTRUCTURANT (30,6% actieve werkstoffen) a) HET ANTWOORD OP DE GENETISCHE VEROUDERING

- CONCENTRAAT VAN NATUURLIJK VITAMINE A 5% VERVOER PER LIPOSOME: stimuleert de celvernieuwing (regenererende werking), anti vrije radicalen eigenschappen.

- GISTEXTRACT 5% (anti-verslapping) : stimuleert de samenhang van de steunweefsels van de huid (Collageen IV en Collageen VII) en de glycoproteïnen.

- ONVERZEEPBARE AVOCADO-OLIE 9% : versterkt de lipidefilm van de huid (hydraterende werking) en stimuleert het bindweefsel.

b) HET ANTWOORD OP DE HORMONALE VEROUDERING

- SOJA-EXTRACT 1% : 100% natuurlijk, gezuiverd en niet-transgenisch. Rijk aan isoflavonen die phyto-oestrogenen zijn, stimuleert de productie van de collageen- en elastinecellen.

- WILDE YAM EXTRACT 0,6% (afkomstig uit Zuid-Amerika), natuurlijke bron van phyto-hormonen. Bevat diosgenine, voorloper van het progesteron, met name de DHEA (dehydroepiandrosterone), jeugdhormoon. Herstelt de elasticiteit van de huid. Vermindert de uitdroging van de huid. Verhoogt de collageen- en elastinevezels.

c) HET ANTWOORD OP DE VEROUDERING DOOR MILIEU-INVLOEDEN.

- WITTE WILG EXTRACT 5% : anti-stress werkstof die de proteïnesynthese (type HSP 72) stimuleert en versnelt, natuurlijke proteïnen aangemaakt door de huid om haar te beschermen tegen de beschadiging veroorzaakt door de UV-stralen. * Fotobescherming : Verhoogt de bescherming van de cellen tegen UV-stralen Voorkomt zonnebrand Vermindert de reactie van zonnebrand Vertraagt de degeneratie. * Bescherming tegen veroudering : beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering.

- ZONNEBLOEMPITTEN EXTRACT 5% * Vermindert de inwerking van de vrije radicalen * Remt de reactie van de glycolproteïnen af : vormt onherroepelijk gekruiste verbindingen tussen de demoproteïnen en zorgt ervoor dat de weefsels weer glad worden.