SkinTech Purifying Cream

€ 67,50

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: CR-00018

Levertijd 3 werkdagen

Zuivert de acnehuid

Purifying Cream reinigt de huid van onzuiverheden die het gevolg zijn van hormonale disbalans in de puberteit of op oudere leeftijd. Deze crème bevat glycolzuur om te voorkomen dat poriën sluiten. Het brengt de huid naar een zuurgraad van pH4 (enigszins zuur) en bevat retinol, een tretinoïne precursor die vorming van comedonen afremt. Ook bevat het vitamine E om de vicieuze cirkel van inflammatie door acne te doorbreken, en chloorhexidine, een antiseptisch en anti-inflammatoir middel.

Purifying Cream is antipruritisch, hydraterend en vermindert roodheid en pijn. Ter voorbereiding op een behandelplan met Easy TCA peelings wordt aanbevolen 2-4 weken voor de eerste peelingsessie te starten met 2x daags gebruik van Purifying Cream. Na afronding van het Easy TCA peelingbehandelprotocol kan voor onderhoud van de acnehuid worden overgeschakeld op SkinTech Purigel. Deze niet-vette gel bevat salicylzuur dat door het exfoliërende effect de vorming van acne beperkt.

Purifying Cream kan ook uitstekend los van een peeling behandeling gebruikt worden.

Eigenschappen:

- Bevat 8% glycolzuur (zorgt dat de poriën sluiten, de niet-inflammatoire acne wordt geremd en de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd).
- pH4 (enigszins zuur).
- Bevat retinol, een tretinoïne precursor (voorkomt comedonen).
- Bevat vitamine E (tocopherylacetaat) om de vicieuze cirkel van inflammatie door acne te doorbreken.
- Bevat chloorhexidine, een antiseptisch, anti-inflammatoir en antischimmel middel.
- Het antipruritische en hydraterende glycyrrhetinezuur is gecombineerd met Tea Tree Oil (antibacterieel, antiviraal, antischimmel en anti-inflammatoir, geeft geen vrije radicalen af).
- Reinigt de huid van onzuiverheden ontstaan door een hormonale disbalans in de puberteit of op oudere leeftijd.
- Vermindert roodheid en pijn.

Gebruik van Purifying Cream wordt aanbevolen voorafgaand aan en gedurende de gehele periode van peelingsessies.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op het gereinigde gezicht. In de ochtend de crème verdelen over het hele gezicht, in de avond alleen plaatselijk aanbrengen op de acne gevoelige huid.

Bijpassende artikelen