SkinCeuticals Retinol 1.0

Dit product kan alleen besteld worden zodra u met uw account ingelogd bent.

Een hoge concentratie pure retinolcrème voor ervaren retinolgebruikers om het uiterlijk van zichtbare tekenen van veroudering en poriën te verbeteren, terwijl uitbraken worden geminimaliseerd.

Retinol 1.0 is ideaal voor de problematische en door de zon beschadigde huid die is voorbehandeld met het gebruik van Retinol 0.5. Geformuleerd met de hoogste concentratie van 1,0% pure retinol, is deze nachtcrème verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën om een ​​gelijkmatige afgifte van de maximaal beschikbare concentratie te garanderen. Het is bewezen dat Retinol 1.0 het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring vermindert, terwijl uitbraken en het uiterlijk van poriën worden geminimaliseerd.

Eigenschappen:
- Bevordert celomzet
- Verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels, verkleuring, poriën en vlekken
- Geformuleerd om irritatie te minimaliseren die gewoonlijk wordt geassocieerd met het gebruik van een retinol gezichtscrème
- Gespecialiseerde verpakking behoudt de potentie van retinol
- Niet-comedogeen, parabenen-, geur- en glutenvrij
- Ideaal voor de huid die vooraf is behandeld met Retinol 0.5

Gebruiksaanwijzing:
'S Avonds een hoeveelheid erwt aanbrengen op een droge, gereingde huid, waarbij het gebied rond de ogen wordt vermeden. Laat het product absorberen voordat u andere huidverzorgingsproducten aanbrengt. Beperk het eerste gebruik tot een of twee keer per week, waarbij de frequentie geleidelijk wordt verhoogd tot om de andere nacht en vervolgens elke nacht zoals getolereerd. Het wordt aanbevolen voor nieuwe gebruikers om te beginnen met een Retinol 0.3 om huidtolerantie vast te stellen.

Retinol kan de lichtgevoeligheid verhogen. Gebruik altijd een hoogbeschermend, breed spectrum zonnebrandcrème wanneer u dit product gebruikt.

Uit voorzorg mogen retinol-gezichtscrèmes niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn zwanger te worden in de nabije toekomst. Hoewel er geen meldingen zijn van topisch retinol dat een negatief effect heeft op de ontwikkeling van de foetus, moet u altijd een arts raadplegen.