Sérum Hydratant

Van € 78,45

Voor € 70,61

Inhoud: 30 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

HYDRATEREND SERUM

HYALURONZUUR HOOG EN LAAG MOLECULAIR GEWICHT

In het hart van de formules zullen de dragers, die hun doel nauwkeurig kunnen bereiken, de ware concentraten van de technologie progressief vrijlaten in combinatie met de ultra krachtige ingrediënten, echte huidexperts die zeer gekend zijn voor hun doeltreffendheid.

Concentratie expert-werkstoffen : 12.3%

Hoog Moleculair Gewicht Hyaluronzuur: 0.4% Dankzij zijn hoog moleculair gewicht vormt dit hyaluronzuur een filmpje op het huidoppervlak en helpt het de vochtmoleculen die aanwezig zijn in de atmosfeer vast te houden

Laag Moleculair Gewicht Hyaluronzuur: 0.4% Dankzij zijn laag moleculair gewicht kan dit hyaluronzuur in de huid dringen om zo de vochtmolecules die aanwezig zijn in de bovenste huidlagen te onderhouden

Hydraterende Polyols: 5.5% Bezorgt het huidoppervlak hydratatie en doet dit vocht doordringen tot in de hoornlaag.

Hydraterende Osmosebescherming: 3% Beschermt tegen dehydratatie, hyper- en hypotonische shocks en onderhoudt het vochtevenwicht ondanks externe factoren. Voorkomt stressdehydratie als gevolg van de UV-stralen. Hydrateert progressief de verschillende lagen van de huid.

Gericht ingrediënt: Plantenceramiden: 3% Biologisch afbreekbare microsferen zullen specifiek de droge zones van de huid behandelen en progressief rijstceramiden afgeven aan de huid die een sleutelrol spelen in het herstellen van de barrièrefunctie van de huid. Dit verfrissende serum hydrateert zelfs onmiddellijk en intensief de meest gedehydrateerde huid voor een langdurig resultaat. De huid lijkt opgevuld en is meteen verzacht.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds, op een gereinigde huid aanbrengen d.m.v. lichte effleurages op gelaat en hals. Daarna de Hydraterende Crème aanbrengen. Kan ook alleen gebruikt worden.