Privacy verklaring

Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u nu eenmaal een aantal persoonlijke gegevens aan ons toevertrouwen.  In de volgende paragrafen leggen we u uit  waarom wij om u persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Heb u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

Eerst even voorstellen…

Luxury4you is de webwinkel van ons huidtherapeutisch instituut Medical Beauty Center. U kan er de producten bestellen waarmee we ook in ons instituut werken. Luxury4you.nl en Medical Beauty Center zijn gevestigd aan Antwerpsestraatweg 2, en zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Luxury4you.nl – Medical Beauty Center
Antwerpsestraatweg 2
4634VX Woensdrecht
Nederland
+31(0)164652187

Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Privacy en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden zijn wij lid van Stichting Webshop Keurmerk. Als lid van Stichting Webshop Keurmerk zijn wij verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code.

Ziet u op een site het logo van Stichting Webshop Keurmerk staan, dan weet u dat u sowieso met een betrouwbare webshop te maken hebt.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Luxury4you verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    Voor- en achternaam

    Geslacht

    Geboortedatum

    Adresgegevens

    Telefoonnummer

    E-mailadres

    IP-adres

    Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en/of telefonisch

    Gegevens over uw activiteiten op onze website

    Internetbrowser en apparaat type

 

Luuxry4you verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Uw bestelling leveren

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en  ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we u bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. We vertrekken eventueel uw gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan een bezorgdienst zoals bijvoorbeeld PostNL.

Uw account

In uw account op luxury4you.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: u naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we u gevraagd hebben naar welke proefjes u graag bij u bestelling ontvangt). Dat doen we opdat u deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren. We bewaren ook gegevens over u eerdere bestellingen zodat u deze makkelijk kan terugvinden als u bijvoorbeeld een bestelling opnieuw wenst te bestellen.

Klantenservice

U kunt met ons bellen en mailen. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Hierdoor moeten we niet elke keer naar dezelfde gegevens vragen als u contact met ons opneemt. In sommige gevallen moeten we een andere partij inschakelen voor het geven van antwoord op u vragen. Die kan daarvoor jouw gegevens gebruiken.

Nieuwsbrieven

U kunt u via onze site aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hierdoor blijf u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wanneer u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven met behulp van de uitschrijflink zoals vermeld onder iedere nieuwsbrief of ons via onze klantenservice kenbaar maken dat u zich hiervoor wilt uitschrijven.

Wettelijke verplichtingen

Luxury4you verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op met onze klantenservice dan verwijderen wij deze informatie.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Luxury4you neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Luxury4you) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren ?

Luxury4you bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Luxury4you deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Luxury4you blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Luxury4you.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Luxury4you gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Functionele cookies:

Cookie:   _gid
Naam: 
Functie:  Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Bewaartermijn:  Sessie

Voor het gebruik van Google Analytics hebben wij het volgende gedaan: Een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten;

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Luxury4you en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@Luxury4you.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Luxury4you wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij vinden de bescherming van uw persoonlijke gegevens erg belangrijk. Daarom maken wij op alle pagina's gebruik van een SSL beveiligde internetverbinding. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden alle gegevens versleuteld over internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in uw browser.  Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.

Geven we jouw gegevens aan iemand anders – u leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze klantenservice

 

Privacy

Wanneer u wat bij ons bestelt, wilt u niet dat iemand meekijkt. Of erger nog: iemand die er met uw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan uw privé-gegevens privé te houden. Zoals het versleutelen van deze gevoelige informatie via SSL.

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Luxury4you neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.