Oxygenetix Concealer - B-4.0

€ 62,50

Inhoud: 8 ml

Artikelnummer: B-4.0

Levertijd 3 werkdagen

Deze kleur komt overeen met de foundation in kleur: Mahogany

De Oxygenetix Concealer is een opvolger van de bekroonde Oxygenetix Foundation en combineert schoonheid met wetenschap voor een indrukwekkende dekking met hydraterende eigenschappen. Verrijkt met pigmenten met een hoge dichtheid, biedt de Oxygenetix Concealer superieure stabiliteit en langdurige dekking. De concealer camoufleert gemakkelijk en helpt donkere huidverkleuringen en een beschadigde huid te verzachten. Dit product camoufleert effectief acne, rosacea en andere huidgevoeligheden zonder irritatie of verstopping van de poriën. De concealer is lichtgewicht, vloeibaar en is makkelijk de blenden op de huid.

Belangrijkste kenmerken:
- Bevat het Ceravitae complex trekt zuurstof aan, ondersteunt de genezing van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen.
- Titaniumdioxide, voor een UVA/UVB bescherming.
- Op Aloë Vera-basis voor de meest gevoelige huidtypes.
- Verbergt effectief blauwe plekken, donkere kringen, vaatjes, huidverkleuringen, acne, littekens, rosacea, roodheid en zelfs gekleurde tatoeages.
- Waterbestendig tot wel 90 minuten.
- Parabeenvrij, dierproefvrij en veganistisch

Gebruik:
Aanbrengen op een gereinigde en gehydrateerde huid. Kan zowel onder als bovenop de foundation aangebracht worden. Aanbrengen op de gebieden waar dat nodig is. Om de concealer uit te blenden kun je een kwastje, de vingertoppen of een sponsje gebruiken. Begin met een kleine hoeveelheid van het product, de dekking kan hierna opgebouwd worden.

Bijpassende artikelen