MSB Set Basic Line II

€ 281,00

Inhoud: 3 x 30 ml

Artikelnummer: MSB01211

Levertijd 3 werkdagen

Basic Line Set 2 is een anti-aging verzorging set voor intensieve hydratatie en stimulatie van de huid

Met de praktische, diepwerkende Basic Line Set II wordt de vochtarme en vermoeide huid in drie verzorgingsstappen gestimuleerd, gehydrateerd en voller gemaakt. Voor een stralende look en een zichtbaar gladdere huid:
- Glycol Peel med 30 ml
- Day & Night Collagen 30 ml
- Face Cream 30 ml

Huidtype: alle huidtypes, ook geschikt voor de ouder wordende huid.

Gebruik:
Glycol Peel med, de zeer zuivere, huidvriendelijke fruitzuurgel, reinigt de huid diep. De huid wordt geopend en is klaar voor de volgende verzorgingsproducten. Tegelijkertijd wordt hun effect vergroot. Aanbrengen op een gereinigde droge huid dan 15 minuten laten intrekken. En grondig afspoelen.

Het multi-actieve verzorgende en voedende serum Night & Day Collagen verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden, vult rimpels op en ontspant gelaatstrekken. De huid ziet er zachter, elastischer en voller uit. Aanbrengen na de Glycol Peel med op het gelaat en op de hals.

Het verzorgingsritueel wordt afgerond met de fluweelzachte en intensief voedende Face Cream, die tevens de weerstand van de huid versterkt. Als laatste stap masseert u de Face Cream in. Gebruik overdag een zonbescherming hierna.

Bijpassende artikelen