MSB Micro Exfoliator Peeling

€ 79,00

Inhoud: 100ml

Artikelnummer: MSB1241

Levertijd 3 werkdagen

De teint ziet er bleek, grijs en moe uit, maar er is geen tijd voor schoonheidsrituelen op lange termijn - wat te doen? Mechanische exfoliators zijn de "redder in nood" en zorgen voor snelle resultaten.

Huidtype:
Geschikt voor normale, droge of zeer droge huid.

Gebruik:
Na behoeften en wensen, 2-3 keer per week. Na het reinigen (we raden Cleanser 2+ aan), voeg je de gewenste hoeveelheid Micro Exfoliator Peeling toe aan de palm van je hand, emulgeer tot zachtschuim met een beetje lauw water, breng aan op een vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen en spoel grondig met veel lauw water. Voltooi vervolgens uw schoonheidsritueel met Tonic 1+, het actieve ingrediënt serum en de laatste verzorging van uw keuze.

Extra:
Je kunt Micro Exfoliator Peeling ook in de nek en het decolletégebied gebruiken, maar ook op de ellebogen of op het hele lichaam! Ook aanbevolen voor mannen voor regelmatige verzorging vóór het scheren, om ingegroeide baardharen los te maken, irritatie te verlichten, de huid te versterken en verdere irritatie te voorkomen!

Let op:
Niet geschikt voor ernstige aan acne gerelateerde ontstekingen. Niet geschikt voor de huid die zeer snel reageert op mechanische prikkels!