Ligne Tendresse

  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Nieuw! Avondbezorging
  • Gratis verzending vanaf €39,-

Maria Galland
Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

Ligne Tendresse
De Maria Galland Ligne Tendresse is een productlijn, bestaande uit drie producten, voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid. De producten binnen deze lijn hebben een herstellende en kalmerende werking en zijn ontworpen om de gevoelige huid een comfortabeler gevoel te geven. Zo bevatten de producten het ingrediënt Calmosenisine. Dit ingrediënt vermindert tekenen van een gevoelige, gestresste, geïrriteerde, jeukende of droge huid. Ook vermindert Calmosenisine oxidatieve stress in de huid en het bevordert de fibroblasten om elastine en collageen aan te maken om de huid te verstevigen. Het resultaat is dat roodheden en irritatie aan de huid worden verminderd.

Maria Galland kopen met deskundig advies
Op onze webwinkel, Luxury4you, vindt u alle producten van Maria Galland. Wil u graag weten welke producten van Maria Galland het beste bij uw huid passen? Bel ons dan gerust, chat met onze deskundige en/of kom langs in onze kliniek Medical Beauty Center te Hoogerheide. Onze deskundige, HBO opgeleide huidtherapeuten staan u graag te woord.