Ligne Hydra'Global

  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Nieuw! Avondbezorging
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Gratis proefje(s) naar keuze indien voorradig
  • Kortingsbon bij aankoop Valmont,Thalgo, Academie of Klapp

Maria Galland
Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

Ligne Hydra’Global
De Maria Galland Hydra’Global is een nieuwe lijn van Maria Galland en vervangt daarmee de Maria Galland Ligne Hydratation. De Maria Galland Hydra’Global is de nieuwe generatie anti-aging hydratatie. Deze lijn bevat nieuwe technologieën die oplossing bieden voor de vochtarme huid. Het is een mooie basislijn, die past bij elke leeftijd en ieder huidtype. De Hydra’Global lijn herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie.

Maria Galland kopen met deskundig advies
Op onze webwinkel, Luxury4you, vindt u alle producten van Maria Galland. Wil u graag weten welke producten van Maria Galland het beste bij uw huid passen? Bel ons dan gerust, chat met onze deskundige en/of kom langs in onze kliniek Medical Beauty Center te Hoogerheide. Onze deskundige, HBO opgeleide huidtherapeuten staan u graag te woord.