Ligne Demaquillants

  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Nieuw! Avondbezorging
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Gratis proefje(s) naar keuze indien voorradig
  • Kortingsbon bij aankoop Valmont,Thalgo, Academie of Klapp

Maria Galland
Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

Maria Galland Ligne Soin Dermatologique
De Maria Galland Ligne Soin Dermatologique is speciaal ontwikkeld voor diverse huidproblemen zoals pigmentvlekken, onzuiverheden en roodheden. De luxe en effectieve producten kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

Impuretés: Bij een acné, onzuivere, vette huid

Anti-Taches: Bij een onregelmatige teint, verkleuringen en pigmentvlekken

Rougeurs: Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose (gesprongen vaatjes, vaak op het wanggebied)

Sécheresse: Bij een droge, ruwe huid met roodheden

Maria Galland kopen met deskundig advies
Op onze webwinkel, Luxury4you, vindt u alle producten van Maria Galland. Wil u graag weten welke producten van Maria Galland het beste bij uw huid passen? Bel ons dan gerust, chat met onze deskundige en/of kom langs in onze kliniek Medical Beauty Center te Hoogerheide. Onze deskundige, HBO opgeleide huidtherapeuten staan u graag te woord.