Cadeaus & Giftsets

  • Kies zelf uw bezorgmoment
  • Nieuw! Avondbezorging
  • Gratis verzending vanaf €39,-

Maria Galland
Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke schoonheid.
Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het geheim is innerlijke energie.
Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Het draait allemaal om savoir-faire.
Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

De magie is in de beweging.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De holistische benadering staat centraal in de filosofie.
Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de indi[1]viduele behoeften van de huid.

De kracht van deskundige handen.
Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

Blijf langer mooi.
De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

Ligne MILLE Nieuw!
De jeugdigheid van de huid is de weerspiegeling van een perfect innerlijk evenwicht. Ze wordt bepaald door de harmonie van de metabolismen die ervoor zorgen dat alle cutane weefsels goed functioneren.
Ligne Mille Verhoogt de jeugdigheid van de huid en voedt en regenereert diep in de huid, voor een compleet anti-aging effect.

Ligne Hydra’Global
De Maria Galland Hydra’Global is een nieuwe lijn van Maria Galland en vervangt daarmee de Maria Galland Ligne Hydratation. De Maria Galland Hydra’Global is de nieuwe generatie anti-aging hydratatie. Deze lijn bevat nieuwe technologieën die oplossing bieden voor de vochtarme huid. Het is een mooie basislijn, die past bij elke leeftijd en ieder huidtype. De Hydra’Global lijn herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie.

Ligne Anti-Age
De ligne Anti-Age is ontwikkeld voor de huid die in de overgang zit en bijvoorbeeld last heeft van nachtzweten en opvliegers. De Ligne Anti-Age bevat een Hot Climate Approved label, hierdoor zijn de producten erg geschikt voor een onstabiel milieu. De actieve werkstoffen zorgen ervoor dat de rijpere huid zichzelf herstelt en voedt waarbij fijne lijntjes en rimpeltjes verminderd worden. Verder laten de crèmes in de Ligne Anti-Age geen vettige laag achter en ontdoen de huid van een trekkerig en droog gevoel. Verder beschermen de actieve werkstoffen de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling en infrarood straling. Hierdoor wordt oxidatie en glycatie (versuikering van de huid) tegen gegaan. Als de huid geen tekenen van de overgang vertoont, dan kan ook gekozen worden voor de Maria Galland Lift’Expert lijn.

Ligne Lift’expert
De Maria Galland Ligne Lift’Expert is een effectieve anti-aging lijn voor de 40+ huid die haar jeugdige uitstraling wil behouden. Huidveroudering gaat niet alleen met het ouder worden. Factoren zoals vervuiling, UV-straling, stress, voeding en leefstijl spelen mee in het huidverouderingsproces en kunnen bepalen hoe snel een huid de eerst tekenen van huidveroudering laat zien. Het 3-fasenritueel van Ligne Lift'Expert is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door middel van het revolutionaire AGE CONTROL MG COMPLEX gaat deze lijn oxidatie en glycatie van de huid tegen, wat resulteert in een soepelere, egalere huid met minder rimpels. In combinatie met het unieke ijswijn-extract als werkstof biedt het een complete anti-aging verzorging. Deze lijn vervangt de Profilift lijn.

Ligne Tendresse
De Maria Galland Ligne Tendresse is een productlijn, bestaande uit drie producten, voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid. De producten binnen deze lijn hebben een herstellende en kalmerende werking en zijn ontworpen om de gevoelige huid een comfortabeler gevoel te geven. Zo bevatten de producten het ingrediënt Calmosenisine. Dit ingrediënt vermindert tekenen van een gevoelige, gestresste, geïrriteerde, jeukende of droge huid. Ook vermindert Calmosenisine oxidatieve stress in de huid en het bevordert de fibroblasten om elastine en collageen aan te maken om de huid te verstevigen. Het resultaat is dat roodheden en irritatie aan de huid worden verminderd.

Ligne Soin Silhouette Spa
De Maria Galland Ligne Soin Silhouette Spa is speciaal ontwikkeld om de lichaamshuid intensief te verzorgen en de vochtbalans op peil te houden. Een bodylotion voorkomt dat de huid uitdroogt, voorkomt huidveroudering en voedt de huid waardoor deze zacht aanvoelt. De Maria Galland Ligne Soin Silhouette Spa bevat verschillende bodycrèmes naar huidbehoefte.

Ligne Soin Solaire
De beste anti-age crème is toch echt een zonnebrand! 80 à 90% van de huid verouderingsverschijnselen wordt veroorzaakt door de zon. Een fijne en goede zonnebrand die je huid beschermt tegen zowel UV-A als UV-B stralen is dus geen overbodige luxe. Bescherm daarom je huid met de zon verzorgingsproducten van Maria Galland.

Ligne Specifique
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor specifieke delen van de huid en naar behoefte. Denk hierbij aan een crème voor het halsgebied, extra hydratie voor de ogen, oogmasker en een primer met zonbescherming (SPF).

Ligne Demaquillants
Een goede reiniger zorgt ervoor dat de huid minder snel verouderd en is daarom één van de belangrijkste stappen in je huidverzorgingsroutine. Door je huid te reinigen wordt vuil en make-up resten verwijderd, blijft je huid gezond en je verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Kies daarom voor een fijne reiniger van Maria Galland om vuil te verwijderen en een toner om de PH-waarde (zuurgraad) van de huid te herstellen.

Ligne Le Maquillage (Make-up)
De Maria Galland Ligne Le Maquillage bevat een breed assortiment aan make-up producten. De lijn biedt luxe foundations met extra actieve ingrediënten voor een blijvend en zichtbaar verzorgend effect en de decoratieve cosmetica voor lippen en ogen bieden een breed assortiment aan tinten met verzorgende eigenschappen.

Ligne Soin Dermatologique
De Maria Galland Ligne Soin Dermatologique is speciaal ontwikkeld voor diverse huidproblemen zoals pigmentvlekken, onzuiverheden en roodheden. De luxe en effectieve producten kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

Impuretés: Bij een acné, onzuivere, vette huid
Anti-Taches: Bij een onregelmatige teint, verkleuringen en pigmentvlekken
Rougeurs: Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose (gesprongen vaatjes, vaak op het wanggebied)
Sécheresse: Bij een droge, ruwe huid met roodheden

Ligne Activ'age
Speciaal voor de huid die in de overgang zit en last heeft van o.a. opvliegers en nachtelijk zweten. Dankzij het ‘HOT CLIMATE APPROVED’ label, zijn de producten uitermate geschikt en comfortabel voor een wispelturig milieu. Anti-aging werkstoffen bieden de rijpere huid voeding, herstel en haalt de schoonheid naar boven. Luchtige en verfrissende texturen in de producten ontdoen de huid van een trekkerig en droog gevoel, zonder een filmlaag achter te laten. Ze beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf, zodat oxidatie en glycatie minder kans maken. Bij geen tekenen van overgang kan ook voor de Lift’Expert lijn worden gekozen.

Ligne Lumin’Éclat
De Maria Galland Ligne Lumin’Éclat is een lijn speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw: een jonge vrouw met ambitie, een druk dynamisch leven met werk, sociaal en privé en een vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden, met een simpele huidverzorgingsroutine. De Maria Galland Ligne Lumin’Ëclat bestaat uit vijf huidverbeterende producten die de eerste tekenen van huidveroudering verminderen en de huid hydrateren. De hoogwaardige werkstoffen prikkelen de cellen, waardoor de huid een boost krijgt en er een zichtbare glow tevoorschijn komt.

Ligne Ultim’Boost
Heb jij wel eens last van stress, slecht slapen en ongezonde voeding? De Maria Galland Ligne Ultim’Boost is speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van lifestyle en omgeving op de huid direct aan te pakken. Een Ultim’Boost focust op één specifieke leefstijl beautybehoefte en stimuleert de resultaten van het serum en de crème die erna worden aangebracht. Het is de beautyoplossing voor de huid die een modern leven leidt.

Maria Galland kopen met deskundig advies
Op onze webwinkel, Luxury4you, vindt u alle producten van Maria Galland. Wil u graag weten welke producten van Maria Galland het beste bij uw huid passen? Bel ons dan gerust, chat met onze deskundige en/of kom langs in onze kliniek Medical Beauty Center te Hoogerheide. Onze deskundige, HBO opgeleide huidtherapeuten staan u graag te woord.

Website Maria Galland