MBR High Protection Cream SPF 50

Van € 191,00

Voor € 181,45

Inhoud: 100ml

Artikelnummer: 1812

Levertijd 2-3 werkdagen

High Protection Cream is een verzorgende zonbescherming volgens de nieuwste kennis uit geneeskunde en biotechnologie.

De soepele en zeer werkzame verzorgende crème beschermt, verzorgt en regenereert op betrouwbare wijze een huid die gevoelig is voor de zon, tijdens het zonnebaden, in het dagelijks leven, bij het sporten en bij alle recreatieve activiteiten in de buitenlucht.

De lichte, niet plakkende textuur kan dankzij het gepatenteerde twistlocksysteem hygiënisch worden gepakt, eenvoudig worden aangebracht en trekt snel in.

Met de innovatieve producttechnologie MBR UV-A / UV-B PROTECTION SYSTEM wordt de huid beschermd tegen zonnebrand en huidveroudering, rimpels en pigmentvlekken door overmatige zoninwerking. De uitgebalanceerde componenten van het MBR CARE / REPAIR SYSTEM verzorgen de huid intensief met het noodzakelijke vocht, maken deze glad en houden haar elastisch. Met het intelligente MBR CELL DEFENSE SYSTEM wordt de natuurlijke immuun- en celbescherming geactiveerd en het huideigen afweersysteem gestimuleerd.

De gevoelige huid krijgt een lichte en gezonde bruine kleur.

Toepassing

30 minuten vóór het zonnebaden rijkelijk aanbrengen, licht inmasseren en laten intrekken. Er wordt aangeraden het gebruik met regelmatige tussenpozen te herhalen.

Tip

De kleine verpakkingseenheid is bij uitstek geschikt voor tochten in extreme zonzones of voor de eerste vakantiedagen.

Ideaal voor watersporters, voor de bergen en voor de wintersport voor lokale toepassing op lippen, rond de ogen, neus, schouders, oren enz.