MBR High Protection Body Lotion SPF 30

Van € 185,00

Voor € 175,75

Inhoud: 200 ml

Artikelnummer: 1821

Levertijd 2-3 werkdagen

High Protection Body Lotion is een verzorgende zonbescherming volgens de nieuwste kennis uit geneeskunde en biotechnologie. De zacht smeltende en rijke zonbeschermingslotion beschermt, verzorgt en regenereert op betrouwbare wijze een huid die nog niet is gebruind en nog niet aan de zon is gewend, tijdens het zonnebaden, in het dagelijks leven, bij het sporten en bij alle recreatieve activiteiten in de buitenlucht.

De licht matterende lotion verzorgt zonder te vetten of te plakken. Dankzij het gepatenteerde twistlocksysteem kan deze hygiënisch worden gepakt en gemakkelijk worden verdeeld.

De innovatieve producttechnologie van het MBR UV-A / UV-B PROTECTION SYSTEM zorgt ervoor dat de huid betrouwbaar is beschermd tegen zonnebrand en huidveroudering onder invloed van licht, rimpels en pigmentvlekken door overmatige bestraling door de zon. De uitgebalanceerde componenten van het MBR CARE / REPAIR SYSTEM verzorgen de gevoelige lichaamsdelen intensief met het noodzakelijke vocht. De contouren worden glad gemaakt en blijven elastisch. Met het intelligente MBR CELL DEFENSE SYSTEM wordt de natuurlijke immuun- encelbescherming geactiveerd en het huideigen afweersysteem gestimuleerd.

Het resultaat is een zachte, strakke en ideaal beschermde huid met een gelijkmatige en gezonde bruine kleur.

Toepassing

30 minuten vóór het zonnebaden rijkelijk aanbrengen, licht inmasseren en laten intrekken. Er wordt aangeraden het gebruik met regelmatige tussenpozen te herhalen.