Maria Galland Ultimate Welness Coffret - Ultim'Boost 001

€ 69,50

Inhoud: 1 set

Artikelnummer: 3002127

Levertijd 3 werkdagen

Boost je huid naar het ritme van je leven
Stress, gebrek aan slaap, een onevenwichtig dieet .. onze experts stelden zes belangrijke aspecten van het moderne leven vast die de schoonheid van de huid beïnvloeden. Om aan deze nieuwe huidbehoeften te voldoen, creëerde Maria Galland Paris, Ultim'Boost: een reeks van 6 innovatieve boosters met een 2-in-1 actie:
Ze richten zich op één specifieke lifestyle gerelateerde beautybehoefte en ze stimuleren de effecten van de verzorging die achteraf wordt aangebracht dankzij de boostertechnologie.

001 - Set Ultim'Boost - Hydratation
De ultieme, hydraterende beautyoplossing voor de huid die een modern leven leidt. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van uitdroging terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die je daarna aanbrengt. Dit product voorziet de huid van extra hydratatie wat de huid meer comfortabel en fris maakt.

Actieve bestanddelen:
4-moleculaire hyaluronzuurmix, hygro-complex, bergkristal, appel-extract & cellbooster, smeerwortel-stamcel-extract voor een onmiddellijke en langdurige 360°-hydratatie.

Deze set bevat:
001 - Ultim'Boost Hydratation 15 ml
Ontspannende kaars "witte thee" 35 g
Rozenknoppen Damaskus 5 g

Gebruik Ultim'Boost:
Gedurende 28 dagen 's ochtends en 's avonds 5 druppels aanbrengen op het gelaat, de hals en het décolleté voor het serum en de crème.

Gebruik Damaskus Rozen:
Voor een kopje, laat 2 tot 3 rozenknoppen minstens 5 minuten infuseren, en geniet van het delicate, bloemen aroma.