LPG - Wellbox S - nieuw model !

€ 1.199,00

Inhoud: 1 st./p

Artikelnummer: 3607490150023

WELLBOX S – Endermologie voor thuisgebruik - nieuwste generatie Wellbox

Wellbox[S] is de nieuwste generatie van het Wellbox-toestel.
Uitgerust met de technologie SPS+ zorgt ze voor een verstevigende werking die 2x krachtiger is (vergeleken met de Wellbox Original) dankzij een krachtigere aspiratiefrequentie.

> Ontdek de behandelingenreeks: 26 nieuwe routines beschikbaar!.

Endermologie voor thuis

Goed nieuws voor eigenaars van een drukke agenda. Tot voor kort kon je voor endermologie-se ssie enkel in gespecialiseerde centra terecht, maar daar komt dankzij de Wellbox verandering in. Want LPG goot zijn gepatenteerde endermologie-roltechniek samen met een masserende en liftende techniek in 1 doos, de Wellbox, waarmee je thuis alle kanten uit kunt.

Een mooiere teint? Een beter figuur? Een stevige huid? Minder cellulitis? Uw zware benen verlichten? Minder spierpijn? Gladdere littekens? Een ontspannen gevoel? Uzelf soepeler, mooier, jonger en beter voelen? Mooi, want daar hebt u slechts één ding voor nodig: De Wellbox! Dit apparaat kan met behulp van verschillende verzorgingskoppen de huid liften (met zuigende lift, als een stofzuiger ) of rollen als een massage. Met een paar minuten per dag belooft het alle bovenstaande resultaten.

Het principe – Endermologie Wellbox® stimuleert mechanisch een van de fundamentele componenten van het menselijke lichaam: het bindweefsel. Om te vermijden dat het mt de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid…), moet u uw bindstof stimuleren, herstellen en draineren met Wellbox®.

Een echte gerichte huidgymnastiek!

De Wellbox® verenigt twee gepatenteerde revolutionaire behandelingen, die reeds in de gehele wereld werkdadig zijn gebleken :

- De gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen

- De Lifting Massage, die de huid zichtbaar versterkt

Regelmatig gebruikt, is Wellbox ® de ideale oplossing om wat voor u het meest kostbaar blijft: uw gezondheid, uw schoonheid en het welzijn van uw lichaam.

Meer informatie: http://www.medicalbeautycenter.nl/merken/wellbox/

 

2 jaar garantie.