LPG - Wellbox S + gratis promotie set LPG producten t.w.v. € 149,-!

Van € 1.199,00

Voor € 899,00

Inhoud: 1 st./p

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

WELLBOX S – Endermologie voor thuisgebruik - nieuwste generatie Wellbox!

Nu Februari Actie  : tijdelijke promoprijs van € 899 met gratis set van promo set van LPG producten extra cadeau t.w.v. € 149,-!

Actie geldig t.e.m. t.e.m. 26 februari 2018

Promotieset LPG NEW SKIN EXPERT PROGRAM bevat :

1 PRE-CARE MICELLAR LOTION 100 ml om de huid te reinigen
2 LPG® PEELING TECHNOLOGY 10% om de huid te exfolieren  
1 POST-CARE COLLAGEN MASK regenerend vliesmasker
1 INTENSE HYDRATING SMOOTHING SERUM om de huid te hydrateren en fijne lijntjes te vullen

Endermologie voor thuis

Goed nieuws voor eigenaars van een drukke agenda. Tot voor kort kon je voor endermologie-se ssie enkel in gespecialiseerde centra terecht, maar daar komt dankzij de Wellbox verandering in. Want LPG goot zijn gepatenteerde endermologie-roltechniek samen met een masserende en liftende techniek in 1 doos, de Wellbox, waarmee je thuis alle kanten uit kunt.

Een mooiere teint? Een beter figuur? Een stevige huid? Minder cellulitis? Uw zware benen verlichten? Minder spierpijn? Gladdere littekens? Een ontspannen gevoel? Uzelf soepeler, mooier, jonger en beter voelen? Mooi, want daar hebt u slechts één ding voor nodig: De Wellbox! Dit apparaat kan met behulp van verschillende verzorgingskoppen de huid liften (met zuigende lift, als een stofzuiger ) of rollen als een massage. Met een paar minuten per dag belooft het alle bovenstaande resultaten.

Het principe – Endermologie Wellbox® stimuleert mechanisch een van de fundamentele componenten van het menselijke lichaam: het bindweefsel. Om te vermijden dat het mt de tijd verslechtert (cellulitis, gelokaliseerde vetten, rimpels, ontspanning van de huid, zware benen, spierstarheid…), moet u uw bindstof stimuleren, herstellen en draineren met Wellbox®.

Een echte gerichte huidgymnastiek!

De Wellbox® verenigt twee gepatenteerde revolutionaire behandelingen, die reeds in de gehele wereld werkdadig zijn gebleken :

- De gemotoriseerde Betasten-Rollen Massage, die diepgaand te werk gaat om een beeldhouwend en gladstrijkend effect te verzorgen

- De Lifting Massage, die de huid zichtbaar versterkt

Regelmatig gebruikt, is Wellbox ® de ideale oplossing om wat voor u het meest kostbaar blijft: uw gezondheid, uw schoonheid en het welzijn van uw lichaam.

Meer informatie: http://www.medicalbeautycenter.nl/merken/wellbox/

Wellbox[S] is de nieuwste generatie van het Wellbox-toestel.
Uitgerust met de technologie SPS+ zorgt ze voor een verstevigende werking die 2x krachtiger is (vergeleken met de Wellbox Original) dankzij een krachtigere aspiratiefrequentie.

> Ontdek de behandelingenreeks: 26 nieuwe routines beschikbaar!.

 

2 jaar garantie.