Klapp Whitening Intensive Serum

Van € 60,00

Voor € 54,00

Inhoud: 30 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

VOOR EEN STRALENDE TEINT EN EEN EGAAL HUIDBEELD

KLAPP EXTREME WHITENING is een productserie speciaal ter voorkoming en verheldering van pigmentstoringen en ter behoud van een stralend, egaal huidbeeld. Intensieve blootstelling aan de zon, maar ook hormonale veranderingen kunnen donkere pigmentvlekken op gelaat, hals, decolleté, handen en armen veroorzaken.

De drie specifieke producten van de KLAPP EXTREME WHITENING-serie bevatten speciaal op de pigmentatieproblematiek afgestemde werkstofextracten en UV-filters.

Botanische bestanddelen zoals Arbutine (een extract uit Beredruifbladeren met een hoog aandeel aan looistoffen) en Tropaelum Majus (Oost-Indische kers) in combinatie met vitamine C, helpen de pigmentvlekken effectief te verhelderen zonder de huid te belasten. De antioxidanten vitamine C en E ondersteunen de huideigen immuniteitsfunctie. Hydraterende bestanddelen schenken stevigheid en elasticiteit.

WHITENING INTENSIVE SERUM Dit hoogwerkzame INTENSIVE SERUM is de basis van de EXTREME WHITENING-serie. De geconcentreerde ingrediënten verminderen bij een regelmatig gebruik doelgericht en zichtbaar donkere pigmentatie.