Klapp Whitening Age Stop SPF25

Van € 53,00

Voor € 47,70

Inhoud: 30 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

VOOR EEN STRALENDE TEINT EN EEN EGAAL HUIDBEELD KLAPP

EXTREME WHITENING is een productserie speciaal ter voorkoming en verheldering van pigmentstoringen en ter behoud van een stralend, egaal huidbeeld. Intensieve blootstelling aan de zon, maar ook hormonale veranderingen kunnen donkere pigmentvlekken op gelaat, hals, decolleté, handen en armen veroorzaken.

De drie specifieke producten van de KLAPP EXTREME WHITENING-serie bevatten speciaal op de pigmentatieproblematiek afgestemde werkstofextracten en UV-filters. Botanische bestanddelen zoals Arbutine (een extract uit Beredruifbladeren met een hoog aandeel aan looistoffen) en Tropaelum Majus (Oost-Indische kers) in combinatie met vitamine C, helpen de pigmentvlekken effectief te verhelderen zonder de huid te belasten. De antioxidanten vitamine C en E ondersteunen de huideigen immuniteitsfunctie. Hydraterende bestanddelen schenken stevigheid en elasticiteit.

WHITENING AGE STOP SPF 25 Dit speciale product verenigt twee eigenschappen die voor de huid met een verhoogde pigmentatie van groot belang zijn: intensieve viervoudige UV-bescherming ter voorkoming van nieuwe pigmentatie en het verminderen van reeds bestaande pigmentvlekken.

* Product word zonder verpakking geleverd.