Klapp Stri-Pexan Eye Care Intensive cream

Van € 41,00

Voor € 36,90

Inhoud: 20 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Stri-PeXan MD by KLAPP

Stri-PeXanMD is het nieuwe wondermiddeltje van de wetenschap. Een van de meest uitzonderlijke verhalen uit de cosmetiek maakt van een crème tegen striae een rimpelbestrijdend fenomeen.

De ingrediënten van Sti-PeXan MD werken rimpels en kraaienpootjes drastisch tegen. Wij bieden u deze baanbrekende ontdekking in de cosmetiek. U gelooft het niet? Test en overtuig uzelf!

Oorspronkelijk werd de combinatie van actieve bestanddelen in Sti-PeXan MD in de VS gebruikt om striae te bestrijden. Op het Wereldcongres voor Dermatologie werden onafhankelijke studies bekend gemaakt, die bevestigen dat juist deze combinatie van actieve bestanddelen uit verschillende peptiden, een hoogst effectieve, rimpelreducerende werking heeft. In de VS is dit product een topper in de cosmetische branche.

GK Cosmetics presenteert Sti-PeXan MD - een geperfectioneerde combinatie van actieve bestanddelen met REGESTRILTM. Werkt sneller en effectiever dan alle andere tot op heden gebruikte actieve bestanddelen tegen groeven, rimpels en kraaienpootjes.