Klapp Stri-Pexan Daily Power Concentrate 4 x 6ml

Van € 59,80

Voor € 47,84

Inhoud: 4 x 6 ml

Artikelnummer: 2026

Levertijd 3 werkdagen

Klapp Stri-Pexan Daily Power Concentrate 4 x 6ml is geschikt voor alle huidtypes en speciaal voor de vermoeide, doffe en grauwe huid. Het concentraat heeft een power-effect met energie-kick voor de huid. Kan tekenen van huidveroudering tegengaan en de bloedsomloop en celstofwisseling van de huid stimuleren. Maakt de huid gladder en verstevigt de gezichtscontouren. Het maakt de huid fit voor de dag!

Gebruik: een paar druppels 's ochtends op de gereinigde en getonifieerde huid van gelaat, hals en decolleté verdelen en zachtjes inmasseren. Vervolgens de gebruikelijke dagverzorging aanbrengen. Per flacon zijn tot 5 toepassingen mogelijk. Voor een nog intensiever anti-rimpel effect met Stri-PeXan Intensivecream combineren. Niet geschikt voor de gevoelige huid!

Let op: kan tintelingen in combinatie met een warmtegevoel en roodkleuring van de huid veroorzaken. Deze tekenen van sterkere doorbloeding zijn niet ongewoon en zwakken na korte tijd weer af. De huid rond de ogen (ooglid en direct onder de ogen) niet behandelen. Onmiddellijk spoelen met water als het concentraat in de ogen komt. Contact met slijmvliezen vermijden. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en bij borstvoeding.