Klapp Hydra Complete

Van € 59,50

Voor € 53,55

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

EXTREME BESCHERMING VOOR ELKE HUID IEDERE DAG HET HELE JAAR DOOR

Elke huid, maar vooral een rijpe, veeleisende huid, heeft een bijzondere verzorging nodig, die de hydrolipidebalans herstelt en behoudt. Bepaalde hormonale veranderingen kunnen tot een tekort aan bouwstoffen leiden.

Om deze tekorten aan te vullen, werden de actieve bestanddelen van de EXTREME-producten exact op de specifieke huidfuncties afgestemd. Waardevolle plantenoliën vullen lipidetekorten op natuurlijke wijze aan.

Zijdeproteïnen vormen een beschermend schild op de huid en zorgen voor een excellent gevoel.

Ceramide sluit leemtes in de huidbarrière, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert en vochtverlies tegengewerkt wordt.

Nieuwe werkstofcomplexen bieden de huid een beschermend schild tegen diverse milieu-invloeden, waaraan de huid dagdagelijks blootgesteld wordt. De huideigen regeneratieprocessen worden ondersteund.

HYDRA COMPLETE Verzorging op basis van een combinatie tussen hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur. De indeale vochtverzorging met nano- en retardtechnologie. Vochtdepots in de huid worden aangevuld en langdurig tegen vochtverlies beschermd. Het resultaat is een gladde, volle en stevige huid.