Klapp Couperose Serum

Van € 39,00

Voor € 35,10

Inhoud: 30 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

SKIN PROTECT SYSTEM TER VERSTERKING VAN DE HUIDEIGEN AFWEER

Dagdagelijks heeft de huid het hard te verduren. Ze moet zich tegen allerlei negatieve externe invloeden verweren, ze moet beschermen, afweren, isoleren. Ze beschermt ons tegen koude en wordt eveneens belast door uiterst agressieve UV-stralen. Vooral bij de droge, gevoelige huid is deze huideigen beschermingsfunctie zichtbaar gestoord. Schadelijke stoffen kunnen daardoor makkelijk binnendringen en de huid aantasten. De huid wordt ruw en vertoont roodheid en schilfertjes. Ondersteuning is op dit moment noodzakelijk, de geïrriteerde huid roept om hulp - ze kan zelf niet langer in haar functies voorzien.

 - Werkt schadelijke irritaties tegen, die bij een gevoelige huid tot voortijdige huidveroudering leiden

- Helpt de huid een beschermende film aan te maken die tegen schadelijke externe invloeden, chemische irritaties en UV-stralen beschermt - het ontstaan van vrije radicalen, die huidveroudering veroorzaken, wordt afgeremd

- Vermindert de reactiviteit van de gevoelige huid, de huid kan zich beter verweren tegen irritaties

- Schenkt de geïrriteerde huid op optimale wijze verzachting met een langdurige werking en ondersteunt de huideigen functies.

COUPEROSE SERUM Gelachtig concentraat voor de specifieke behoefte van de couperosehuid. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Het kalmerende, hydraterende concentraat trekt snel in de huid en schenkt een zacht en ontspannen gevoel.