Klapp Clinical Care 3 Step Home Peeling Treatment

Van € 22,60

Voor € 18,08

Inhoud: 3 behandelingen

Artikelnummer: HC3217

Levertijd 3 werkdagen

Met de Klapp Clinical Care 3 Step Home Peeling Treatment kunt u thuis uw huid optimaal verzorgen. Met deze kit geeft u uw huid een intensieve reiniging en het beste resultaat wordt bereikt met de behandeling als 3-weken-kuur.Speciaal voor de voor de vette probleemhuid/onreine huid met acne.

Stap 1: BHA PEELING LIQUID

De BHA Peeling Liquid heeft een ontstekingsremmend en diep reinigend effect. De huid ziet er helderder en fijner uit. Het lipofiele BHA-salicylzuur heeft niet alleen op het huidoppervlak een zuiverende werking, maar ook in de diepte. Het zuur maakt het sebum vloeibaar en laat dit beter afvloeien, bovendien werkt het ontstekingsremmend.

Gebruik: de in BHA Peeling Liquid gedrenkte wattenstaafjes uit de folieverpakking nemen en over het goed gereinigde gezicht strijken. Na 3 tot 5 minuten de huid tonifiëren.

Stap 2: CALMING MASK

Een kwalitatief hoogwaardig, met werkzame stoffen doordrenkt vlies-masker geeft de huid veel vocht en heeft een vitaliserende werking. Het scheurvaste masker past zich optimaal aan de gezichtsvorm aan en laat een zijdezacht gevoel achter op de huid. Het masker wordt rond de ogen goed verdragen. Geeft een verkoelend en kalmerend gevoel. Hydrateert en heeft een revitaliserend effect.

Gebruik: het Calming Mask uit de folieverpakking nemen, voorzichtig uit elkaar vouwen, op het gezicht leggen en met de vingertoppen licht aandrukken. 10 tot 20 minuten laten inwerken, afnemen en restjes zacht in de huid masseren.

Stap 3: SKIN REFINING SERUM

Het snel intrekkende serum compenseert het vochtverlies van de huid en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Evenwicht herstellend en revitaliserend.

Gebruik: Skin Refining Serum uit het sachet nemen en in de nog vochtige huid masseren.