Skinceuticals

SKINCEUTICALS
SkinCeuticals is een bedrijf afkomstig uit de Verenigde Staten. In Nederland en wereldwijd gebruiken dermatologen, plastische chirurgen en huidtherapeuten SkinCeuticals om tekenen van veroudering alsook de gezondheid van de huid te behouden en om toekomstige schade te beperken.

MISSIE SKINCEUTICALS
De missie van SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren door huidzorg op basis van wetenschap. Als oprichtende wetenschapper en hoofd medisch adviseur van SkinCeuticals heeft Dr. Sheldon Pinnell SkinCeuticals opgericht als de autoriteit op het gebied van antioxidanten in de huidverzorgingsindustrie. Het baanbrekende, peer-reviewed onderzoek en de uitgebreide dermatologische kennis van Dr. Pinnell resulteerden in het Duke University Antioxidant-patent, dat nu de gouden standaard is voor actuele antioxidantformuleringen en exclusief in licentie is gegeven aan SkinCeuticals. De hoogstaande formules zijn sterk geconcentreerd en er is gebleken dat de formules van SkinCeuticals de huid optimaal penetreert.

PREVENT, PROTECT & CORRECT
Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.    

PREVENT: ULTIEME BESCHERMING TEGEN BESCHADIGING DOOR DE OMGEVING
Zelfs de beste breedspectrumzonbescherming kan slechts tot 55% van de schadelijke vrije radicalen blokkeren die door UV-blootstelling worden gegenereerd, maar de antioxidanten van SkinCeuticals zijn speciaal ontworpen en klinisch bewezen dat ze de meest geavanceerde bescherming tegen veroudering bieden. Wanneer ze samen worden gebruikt, bieden SkinCeuticals-antioxidanten en zonbescherming de ultieme bescherming door de zichtbare tekenen van fotoschade te voorkomen en een optimale huidgezondheid te bevorderen.

PROTECT: EFFECTIEVE BESCHERMING TEGEN FOTOSCHADE
De SkinCeuticals zonbeschermingen bieden breedspectrum UVA / UVB-bescherming. Geformuleerd met hoogwaardige actieve ingrediënten wordt de huid beschermd tegen het volledige spectrum van schadelijke UV-stralen, niet alleen tegen zonnebrand. In tegenstelling tot de pasta-achtige, wit uitslaande zonnebrandmiddelen uit het verleden, zijn SkinCeuticals-zonbeschermingen geformuleerd met cosmetisch elegante texturen.

CORRECT: GERICHTE BEHANDELINGEN VOOR SPECIFIEKE HUIDPROBLEMEN
De corrigerende producten van SkinCeuticals combineren herstellende, oplichtende en exfoliërende ingrediënten om de huid te helpen revalideren en een gezonder en jeugdiger voorkomen te herstellen. Onze actieve ingrediënten en geavanceerde technologieën corrigeren fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en meer.

Klik op onderstaande visuals om direct naar de producten te surfen die onder de desbetreffende verzorgingsstap van Skinceuticals vallen.

Prevent Protect Correct


Verder biedt Skinceuticals ook reinigings – en hydraterende producten. En hebben wij ook voor u onze favoriete Skinceuticals producten verzameld voor u!

CLEANSE: HOGE CONCENTRATIE, PROBLEEMOPLOSSENDE REINIGINGEN VOOR ALLE HUIDTYPEN EN HUIDCONDITIES
SkinCeuticals-reinigers bevatten zachte reinigingsmiddelen in combinatie met zuiverende ingrediënten die onzuiverheden verwijderen en dode huidcellen afschilferen zonder de huid te strippen. Geformuleerd volgens professionele normen, laten onze reinigingsmiddelen de huid fris en schoon aanvoelen zonder verhoogde droogheid of vettigheid.

MOISTURIZE:  EEN GEHYDRATEERDE HUID IS EEN GEZONDE HUID
De moisturizers van SkinCeuticals zijn zorgvuldig geformuleerd met multifunctionele ingrediënten die de huid voeden, exfoliëren en hydrateren en de elasticiteit herstellen. Onze moisturizers zijn ontworpen voor maximale synergie van actieve ingrediënten en bieden optimale voordelen voor de huid.

Klik op onderstaande visuals om direct naar de producten te surfen die je wenst te bekijken.

Cleanse Moisturize Favorieten

SKINCEUTICALS BIEDT OPLOSSINGEN VOOR VERSCHILLENDE HUIDCONDITIES!


Maak jouw keuze hieronder en verken welke Skinceuticals voor deze huidconditie geschikt zouden kunnen zijn.

- Huidveroudering
- Hyperpigmentatie
- Rosacea
- Acne
- Dehydratatie
- Reactieve huid

SKINCEUTICALS KOPEN MET DESKUNDIG ADVIES !
Belangrijk is dat u bij de keuze van de producten deskundig begeleid wordt. Bel ons voor een afspraak, chat met onze deskundige en/of kom langs in onze kliniek Medical Beauty Center te Hoogerheide. Onze deskundige, HBO opgeleide huidtherapeuten staan u graag te woord. Zij volgen regelmatig Skinceuticals trainingen over de laatste nieuwe ontwikkelingen en producten van Skinceuticals zodat ze altijd up-to-date zijn over wat Skinceuticals heeft te bieden voor uw huid.