Dr. Baumann producten online bestellen en kopen

Dr. Baumann producten worden exclusief verkocht door schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten, die naast een grondige kennis van de huid, ook een grondige kennis hebben van de inhoud en werking van cosmetica en cosmetische ingrediënten.

Deze producten van Dr. Baumann kunnen alleen besteld worden via de webwinkel door klanten van onze instituten die ingelogd zijn. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Productadvies – Dr. Baumann producten bestellen

Bent u op zoek naar een goed product voor uw huid, maar wilt u geen behandeling? Boek dan een gratis productadvies gesprek. Tijdens dit gesprek adviseren wij welke producten u het best kunt gebruiken. Afspraak kan telefonisch of per email gemaakt worden.


Het verzenden van Dr. Baumann producten – Dr. Baumann producten bestellen

Heeft u geen tijd om langs te komen in onze instituten of woont u te ver weg?

Stuur ons een mail met de door uw gewenste producten naar info@medicalbeautycenter.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0164-652187. U krijgt dan van ons te horen hoeveel uw bestelling kost. Als u de bestelling bevestigt dan sturen we u een betaallink waarmee u de bestelling kan betalen met diverse betaalmethodes waaronder iDEAL of Mister Cash.


Bestelling wordt gratis verzonden binnen Benelux vanaf € 69,- !

Zomeractie – 10 % korting en 3 gratis proefjes bij elke bestelling van dr. Baumann producten.

Dr. Baumann heeft uitstekende producten voor iedere budget en ieder huidtype, huidverjonging, huidproblemen o.a acne en eczeem. Het bestellen is mogelijk voor klanten die reeds DR. BAUMANN gebruiken of reeds een huidanalyse hebben gehad.

Vragen over Dr. Baumann?

Neem contact op met onze klantenservice.