Dr. Baumann producten veilig en voordelig online bestellen en kopen

Dr. Baumann producten worden exclusief verkocht door schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten, die naast een grondige kennis van de huid, ook een grondige kennis hebben van de inhoud en werking van cosmetica en cosmetische ingrediënten.

Deze producten van Dr. Baumann kunnen alleen besteld worden via de webwinkel door klanten die ingelogd zijn. Voor meer informatie en het aanvragen van inloggegevens kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel 0164-652187 of email info@medicalbeautycenter.nl.


Productadvies – Dr. Baumann producten bestellen

Bent u op zoek naar een goed product voor uw huid, maar wilt u geen behandeling? Boek dan een gratis productadvies gesprek. Tijdens dit gesprek adviseren wij welke producten u het best kunt gebruiken. Afspraak kan telefonisch of per email gemaakt worden.


Het verzenden van Dr. Baumann producten – Dr. Baumann producten bestellen

Na het productadviesgesprek krijgt u van ons een inlogcode waarmee u voortaan uw Dr. Baumann producten online kunt bestellen en betalen (iDeal, Mister Cash, Paypal, Afterpay,...) in onze webwinkel. Na betaling worden de producten naar u verzonden met PostNL of kan u een afspraak maken om de bestelling op te halen in ons instituut.

Bestelling wordt gratis verzonden binnen Benelux vanaf € 39,- !

10 % korting en 3 gratis proefjes bij elke bestelling van dr. Baumann producten.

Dr. Baumann heeft uitstekende producten voor iedere budget en ieder huidtype, huidverjonging, huidproblemen o.a acne en eczeem. Het bestellen is mogelijk voor klanten die reeds DR. BAUMANN gebruiken of reeds een huidanalyse hebben gehad.

Vragen over Dr. Baumann?

Neem contact op met onze klantenservice.