Hairmax RegrowMD Lasercap 272

€ 1.499,00

Of 3x € 499,67 via IN3 (0% rente)

Inhoud: 1 stuk

Artikelnummer: Hairmax Lasercap272

Levertijd 15 werkdagen

De RegrowMD Lasercap 272 by Hairmax is een handig apparaat voor thuisgebruik. Je kunt dit apparaat opzetten als een pet, waardoor het gebruik nog makkelijker is. Dankzij dit fijne gebruik is het waarschijnlijk dat je hem consistent zal gebruiken voor optimale resultaten. De 272 Low Level Laser diodes geven energie aan de haarzakjes en helpen de hoofdhuid te stimuleren. Hierbij wordt haargroei bevordert en haaruitval vermindert.

- LLLT werd getest als best werkend medisch bewezen therapie tegen erfelijke haaruitval
- 272 Laser Modules voor een volledig bereik van de hoofdhuid
- BioLight Comfort Design waardoor het licht optimaal op de hoofdhuid komt
- Voor zowel mannen als vrouwen
- Veilig, discreet en makkelijk in gebruik
- Zorgt voor voller en dikker haar
- Verbetert de algemene gezondheid van de hoofdhuid
- Vrij van bijwerkingen
- Voorkomt roos en vet haar
- Bevordert de bloedtoevoer naar de haarzakjes
- Ideaal voor thuisgebruik of voor onderweg
- Gebruikt door experts in haaruitval over de hele wereld
- Aanbevolen door artsen

Gebruik van de Lasercap:
Gebruik de RegrowMD Lasercap 272 minstens 30 minuten per behandeling en minstens 3 x per week. Plaats de pet op het hoofd gedurende 30 minuten. Met de lasers van RegrowMD is het niet nodig om extra producten te gebruiken. Een laser van RegrowMD gaat wel 10 tot 15 jaar mee! RegrowMD is onderdeel van Hairmax.

Resultaat HairMax Lasercap 272:
De Regrow MD Laser 272 stopt haaruitval en verbetert de kwaliteit van het bestaande haar. Doordat de haarzakjes gezonder worden zal het haar in de toekomst veel beter groeien en zullen dikkere haren ontstaan. Al met al krijgt u dus vol en stevig haar door het gebruik van deze RegrowMD  laser. Het is medisch bewezen dat de RegrowMD  laser haargroei bevordert en haaruitval behandelt met een slagingspercentage van maar liefst 90% .

RegrowMD is een merk van HairMax, en voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen en garantie. Technisch gezien vallen ze allebei onder Lexington LLC, maar de producten zijn veelal identiek met voornamelijk visuele verschillen.

Garantie:
Alle HairMax lasers hebben 2 jaar garantie.