Gratis proefjes bij elke bestelling naar keuze

Bij elke bestelling met een bestelwaarde van minimaal € 69,-   heeft u recht op 3 gratis proefjes naar keuze. Als uw bestelling minder waard is dan 69 euro heeft u recht op 1 proefje naar keuze. Bij een bestelwaarde boven € 200 heeft u recht op drie extra proefjes per schijf van € 200. Meerdere bestellingen op dezelfde NAW gegevens achter elkaar worden behandeld als één bestelling, dit om misbruik te voorkomen.

Uw keuze kan u kenbaar maken in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

Is uw bestelling lager dan € 69,- dan krijgt u 1 gratis proefje.
Is uw besteling gelijk of groter dan € 69,- dan krijgt u 3 gratis proefjes.
Is uw bestelling groter dan € 200,- , dan krijgt u 3 extra proefjes per schijf van € 200,-


Merken

We streven er naar om zo goed als mogelijk te voldoen aan uw verzoek maar sommige merken hebben niet van alle producten proefjes beschikbaar. Daarnaast kan het voorkomen dat sommige proefjes tijdelijk niet beschikbaar vanuit de leverancier. Het kan dus voorkomen dat we soms niet geheel aan uw verzoek kunnen voldoen. In dat geval selecteren we voor u proefjes die zo dicht mogelijk bij uw keuze liggen of maken me indien mogelijk zelf een proefje aan.

Alleen voor geselecteerde merken

Sommige merken die we verkopen hebben helemaal geen proefjes van hun producten beschikbaar.  In dat geval is er dan ook geen recht op gratis proefjes van die merken.  U kan eventueel wel proefjes aanvragen van andere merken.

Laat ons de keuze maken …. proefjes met deskundigheid geselecteerd

Als u geen keuze kenbaar maakt dan gaan onze specialisten voor u de proefjes zorgvuldig selecteren die goed aansluiten op de producten die u heeft besteld. Houd er echter rekening mee dat dit ook niet altijd mogelijk is.