Gezichtsverzorging

Goede gezichtsverzorging – en reiniging is belangrijk voor de huid. Het zorgt ervoor dat vuil verwijderd wordt en de huid fris en gezond blijft. Maar hoe weet u welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid? Het is heel belangrijk dat u een juiste reiniging en verzorging kiest voor uw huid. Heeft u last van een gevoelige huid of acne? Of wilt u wat doen aan een vette huid? Luxury4you heeft voor elke situatie het juiste product. Lees meer over een goede gezichtsverzorging...

Door hieronder de juiste categorie te kiezen, bent u verzekerd van een topproduct voor uw gezichtsverzorging.

Gezichtsverzorgingsproducten voor elk huidtype bij Luxury4you.nl

Naast cosmeticsche producten bieden we ook huidtherapeutische producten. Dat zijn producten waarvan de ingredienten actiever en efficienter werken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een keuze maakt uit onze leeftijdscategorieën. Een huid van iemand van 40 vergt een andere behandeling dan een huid van iemand van 60.

Dag - en nachtverzorging

Gezichtsverzorging is dag en nacht belangrijk. Overdag om uw huid te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals o.a. de zon en ’s nachts om uw huid weer helemaal te laten herstellen en voeden. Door de dag -en nachtproducten goed te combineren, is uw huid 24 uur lang in topconditie. Bij Luxury4you selecteert u eenvoudig de dag-of nachtproducten. Voor een op timale verzorging van de gezichtshuid adviseren we een goede balans. Neem vrijblijvend contact op en we vertellen u graag wat de beste combinatie voor uw huidtype is.

Gezichtsverzorging voor iedereen

Uw gezicht is uw visitekaartje. Met ons gezicht laten we direct een eerste indruk achter bij de ander. Dan wilt u toch ook dat uw gezicht in optimale conditie is? Dat is de reden waarom Luxury4you, onderdeel van Medical Beauty Center, een compleet assortiment aan cosmetische en huidtherapeutische gezichtsverzorgingsproducten aanbiedt. Verkrijgbaar voor elk mogelijk huidtype – en probleem, elke leeftijd en elk geslacht. Al onze producten zijn eenvoudig online aan te schaffen, maar onze specialisten staan ook graag voor u klaar voor een passend advies.