Dermalux Flex

Van € 3.500,00

Voor € 2.999,00

Of 3x € 999,67 via IN3 (0% rente)

Inhoud: 1 stuk

Artikelnummer: DLXFLEX

Levertijd 3 werkdagen

Het meest geavanceerde draagbare led-systeem ter wereld!

Dit toestel is de laatste aanwinst in de Dermalux familie en is uniek omdat het het eerste draagbare LED-systeem is met een medische keuring, dat ook werd goedgekeurd voor gebruik door consumenten.

Interesse ? Kom kennis maken met de Dermalux Flex en maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende demosessie in onze huidkliniek !

Let op : er is omwille van hygienische en gezondheidheidsrisico's geen herroepingsrecht voor dit apparaat. De verpakking is daarom verzegeld! Kom eerst in onze kliniek geheel en vrijblijvend kennismaken met de Dermalux Flex alvorens tot aankoop over te gaan .

De Dermalux Flex is een draagbaar apparaat voor led-fototherapie met gepatenteerde led-technologie en de Dermalux-garantie voor kwaliteit en werkzaamheid. De investering in R&D en ontwerpinnovatie heeft ervoor gezorgd dat de Flex superieur is aan elk ander draagbaar led-systeem op de markt.

De Flex levert klinisch bewezen blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm via leds met enkele golflengte om precisie en optimaal optisch vermogen te garanderen. Via zeven protocolopties kunnen golflengten als individuele behandelingen of als behandelingen met meerdere golflengtes worden geselecteerd om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken en voor toepassing als nabehandeling. De behandelingsduur is vooraf ingesteld op 30 minuten, maar kan zo nodig handmatig worden aangepast.

De flexibele led-kop is bevestigd in een houder voor toepassing op het gezicht en kan worden verwijderd en plat worden geplaatst voor de behandeling van het lichaam.

Om resultaten te verbeteren en te versnellen is het advies de Dermalux Flex altijd in combinatie met werkstoffen en behandelingen te gebruiken waardoor het licht zorgt voor betere absorptie en beter resultaat.

 

Kenmerken van Dermalux Flex:

– klinisch bewezen golflengten

– leds met enkele golflengte

– 7 behandelprotocollen

– toepassing voor gezicht en lichaam

– behandelingsduur van 30 minuten

– licht van gewicht en draagbaar

– gepatenteerde technologie

 

Garantie : na aankoop 24 maanden garantie op het toestel en de LED panelen

De inhoud van de verpakking is als volgt:

-Dermalux Flex LED paneel

-Standaard

-Hoofdkussen

-Afstandsbediening

-Kabel afstandsbediening

-Adapeter met kabel en internationale connectoren

-Gebruikshandleiding Engels

-Behandelprotocollen Engels

-Brochure Dermalux

-Veiligheidsbril

-Draagtas met schouderband

Bij dit product wordt een Engelstalige handleiding meegeleverd. Een Nederlandse handleiding is elektronisch aanwezig en kan afzonderlijk per e-mail toegestuurd worden.