Crème Hydratante

Van € 63,35

Voor € 57,02

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

HYDRATERENDE CREME HYALURONZUUR HOOG EN LAAG MOLECULAIR GEWICHT

In het hart van de formules zullen de dragers, die hun doel nauwkeurig kunnen bereiken, de ware concentraten van de technologie progressief vrijlaten in combinatie met de ultra krachtige ingrediënten, echte huidexperts die zeer gekend zijn voor hun doeltreffendheid.

HYDRATERENDE CREME Concentratie expert- werkstoffen: 8.8% Hoog Moleculair Gewicht Hyaluronzuur: 0.4% Dankzij zijn hoog moleculair gewicht vormt dit hyaluronzuur een filmpje op het huidoppervlak en helpt het de vochtmoleculen die aanwezig zijn in de atmosfeer vast te houden Laag Moleculair Gewicht Hyaluronzuur: 0.4% Dankzij zijn laag moleculair gewicht kan dit hyaluronzuur in de huid dringen om zo de vochtmolecules die aanwezig zijn in de bovenste huidlagen te onderhouden Karitéboter: 1% Hydrateert en verzacht dankzij kalmerende eigenschappen. Macadamia olie: 1% Deze olie is van nature rijk aan palmitoleïsch zuur en versterkt de lipidebarrière en vermindert de dehydratatie.

Gericht ingrediënt: Plantenceramiden: 3% Biologisch afbreekbare microsferen zullen specifiek de droge zones van de huid behandelen en progressief rijstceramiden afgeven aan de huid die een sleutelrol spelen in het herstellen van de barrièrefunctie van de huid. Hydrateert, herstelt en onderhoudt de vochtbalans van de gedehydrateerde huid. De huid is weer elastisch en soepel. Ze is zacht en ze straalt.

Gebruik: ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid middels een lichte massage op gelaat en hals.