Carita Micro Peeling Lisse Intense

Van € 61,20

Voor € 55,08

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Voor mannen en vrouwen met beginnende rimpelvorming die hiervoor een geschikte peeling wensen en een zuivere en stralende teint willen krijgen.

Actieve ingrediënten

Verrijkt bio-plantaardig complex: activeert, stimuleert en versterkt de aanmaak van collageenvezels. Het vergemakkelijkt tevens de celvernieuwing en activeert het celmetabolisme.

Microparels van graanproteïne: dit zijn vochtarme eiwitten die zich verspreiden in de rimpels waar ze zich vol zuigen met vocht. Hierdoor zwellen ze op en vullen de rimpel.

Silanol-hydroxypoline: een synthetisch complex dat de hydratatie handhaaft door gebruik te maken van de samenwerking van GAG’s.

Actief enzym van Papaya (papaïne): enzymatische peelingwerking, stimuleert natuurlijke verwijdering van dode cellen en bevordert het vernieuwingsproces van de huid.

Microdeeltjes van diatoms: mechanische peelingwerking door licht “schurende” beweging bij manuele wrijving om dode huidcellen te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing

Op een droge huid een dunne laag aanbrengen waarbij de tere huid rondom de ogen vermeden dient te worden, evenals de huid bij de wenkbrauwen en de haarlijn.

Laten drogen (3 minuten) en daarna afwrijven totdat alle deeltjes verdwenen zijn. Vervolgens met warm water nareinigen.