Academie Zon om te Drinken

Van € 24,95

Voor € 22,46

Inhoud: 10 x 10 ml

Artikelnummer: 10409000

ZON OM TE DRINKEN

Bruiningsstarter Bronzécran Voedingssupplement

Actieve Ingrediënten: B-Caroteen Geïntegreerd in een formule die een optimale bio-beschikbaarheid verleent.

Vitamines C en E Wordt gebruikt voor zijn anti-radicale werking. Bereidt de huid voor op de zon. Beschermt de vroegtijdige huidveroudering. De huid bruint beter en sneller.

Gebruiksaanwijzingen: Schudden voor gebruik (enige variatie of kleurverschil is geheel natuurlijk). Eén ampul per dag, kan geconcentreerd gedronken worden of opgelost in water, bij voorkeur 's morgens. U kunt deze 'Zon om te drinken' op elk moment van het jaar drinken. Enkel te gebruiken als aanvullend voedingssupplement hetgeen een goed voedingsevenwicht bezorgt en tijdens een beperkte periode.

Wanneer te gebruiken: aan te passen aan de fotopersonaliteit:

FOTOPERSONALITEIT 1 = PP1 Zeer lichte huid en gevoelig aan de zon. Huid die zeer moeilijk bruint. 1 ampul per dag: 20 dagen vóór de blootstelling aan de zon + de 10 eerste dagen tijdens de blootstelling (3 dozen ampullen).

FOTOPERSONALITEIT 2 = PP2 Lichte tot normale huid. Huid die redelijk makkelijk bruint. 1 ampul per dag: 15 dagen vóór de blootstelling aan de zon + de 5 eerste dagen tijdens de blootstelling (2 dozen ampullen).

FOTOPERSONALITEIT 3 = PP3 Reeds gebruinde tot zeer donkere huid. Huid die héél makkelijk bruint. 1 ampul per dag: 10 dagen vóór de blootstelling aan de zon (1 doos ampullen).

Voorzorgsmaatregelen: Niet associëren met een ander product dat Vitamine A of B-caroteen bevat. Niet gebruiken in geval van zwangerschap. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Voorkomt geen zonnesteek. Het gebruik van een bescherming is onmisbaar tijdens de blootstelling aan de zon. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bevat fenylalanine.