Academie Soin Lift Galbe Dagcrème

Van € 43,55

Voor € 39,20

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

SOIN LIFTING GALBE

Gelaat en Hals

Vanaf het aanbrengen sluiten de huidporiën. De huid is steviger en dynamischer: een ongekend liftend effect. Dag na dag blijft de huid steviger. Gelaatsomtrekken worden weer gedefinieerd. Rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar alsof men de huid gladstrijkt. Men heeft weer diezelfde uitstraling van vroeger terug. Na 3 weken worden de gelaatsomtrekken nog meer gepreciseerd en duidelijker alsof het hergemodelleerd is.

ACTIEVE INGREDIËNTEN VERSTEVIGEND BESTANDDEEL 5% Dit ingrediënt werd gewonnen uit zacht tarwe. Het legt een beschermend, soepel laagje over de huid wat onmiddellijk het gevoel geeft alsof je een facelift ondergaan hebt. Rimpels en fijne lijntjes worden gladder. De huid krijgt haar uitstraling weer en de huid is verrassend zacht en stevig.

CAFEÏNE 2% Cafeïne is een stimulerend middel dat overtollig vet verbrand en de reserve aan adipositen afbreekt. Het bevordert de microcirculatie in de huid en voert tevens meteen een drainage uit. Het infiltreert in de huid en helpt haar zo te verstevigen.

ACTIEF ANTI-PROTEÏNASE INGREDIËNT 1% Dit ingrediënt wordt gewonnen uit de zaden van peulvruchten en het verhindert de elastose en de tryptose. Deze twee enzymen spelen een essentiële rol in overgevoelige reacties en in het huidverouderingsproces. De huid kan zichzelf verdedigen tegen de symptomen van huidveroudering als zij geholpen wordt door dit actief ingrediënt. Als bijkomend voordeel wordt de hydratatie van de huid verhoogd. De huid blijft glad, elastisch en soepel.

PHYTO-AFSLANKEND INGREDIËNT 0.2% Dit is een actief ingrediënt op basis van planten. Het is rijk aan cafeïne, theobromine, flavonoïden en magnesium wat gewonnen wordt uit de schil van cacaobonen. Dit is een 'phyto-afslankende shockbehandeling' bedoeld om de lipolyse te stimuleren en de verslappingen tegen te gaan. Flavonoïden dragen bij tot de verbetering van de microcirculatie van de huid. De aanwezigheid van magnesium is een bron aan 'antistress' en 'antivermoeidheid'- energie. Omdat de verslappingen verminderen, wordt de huid gladder en gelijk.

PLANTENCOMPLEX 0.2% Dit is een synergetisch complex aan plantenextracten. Een extract van bruine zee-algen zorgt ervoor dat de plaatselijke verslappingen verminderen. Een extract van theebladeren, rijk aan vitamine C en theïne, zorgen voor een anti-vrije en antioxiderende werking wat een zeer geapprecieerd antiverouderingsproces teweegbrengt. Als energiestoot stimuleert het de microcirculatie in de huid en helpt het de gelaatsomtrekken mooi te definiëren. Een extract van klimopbladeren zorgt voor het vochtafvoeren bij oedeemvorming.

GEBRUIK:  's Morgens en/of 's avonds op een perfect gereinigd gelaat en hals. Speciaal aandacht geven aan plaatselijke verslappingen: wangen, kin, gelaatsomtrek, hals. -

 Alleen in een vochtig, warm klimaat of bij een vette huid.

- Als shockbehandeling onder de dagelijkse verzorging, gekozen uit de Scientifique System-lijn.

PRESENTATIE Zuurstofloos flesje van 50ml.