Academie Rasage Facile

Van € 28,00

Voor € 25,20

Inhoud: 150 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Rasage Facile

Gemakkelijke scheerbeurt, zelfs bij een baard van 3 dagen.

Reinigende, niet schuimende gel

Zich goed en verzorgd voelen.

Ook mannen gunnen zichzelf het genot anderen en zich te plezieren. Zij dragen zorg voor hun huid. Académie Scientifique de Beauté zet zijn vakmanschap in werking ten dienste van de schoonheid van de mannen en creëert de lijn 'Man'. Deze speciale verzorgingen zijn samengesteld met een cocktail aan natuurlijke ingrediënten zoals eik en berk, bomen die sterkte, kracht, lang leven en robuustheid symboliseren.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 4.2%

Extracten van eik en berk: 1.1% Hun tonifiërende, hydraterende, kalmerende en anti-oxiderende eigenschappen zorgen voor de nodige elementen om de huid te beschermen en de versterken.

Hydraterend bestanddeel: 3% Plantaardige werkstof enorm gekend voor zijn hydraterende eigenschappen van de opperste huidlagen.

Kalmerend bestanddeel: 0.1% Verzachtend en kalmerend, herstelt en kalmeert de huid. Vergemakkelijkt het scheren voor een precieze en fijne scheerbeurt. Staat toe de onzuiverheden te omzeilen. Beperkt de pijn bij het trekken van een baard zelfs na 3 dagen. Kan eveneens gebruikt worden als reiniging van het gelaat. De gereinigde en gescheerde huid trekt niet en is zacht en kalm.

Gebruik: vooraf het gelaat nat maken met lauw water om de huid en baardharen voor te bereiden. Breng de gel aan, masseer, Scheren of reinigen. Afnemen met lauw water.