Academie Programme Anti-Rougeurs

Van € 45,10

Voor € 40,59

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Programme Anti-Rougeurs

Concentratie Actieve Werkstoffen: 12.1%

Siliciumderivaat: 4% Verbetert de elasticiteit en de soepelheid van de huid. Beschermt tegen vrije radicalen en fixeert het vocht in de bovenste huidlagen.

Hydaterend Ingrediënt: 3% Van oorsprong plantaardig ingrediënt gekend voor zijn hydraterende eigenschappen.

Linde-extract: 2.5% De Linde is een plant die vooral geschikt is voor gevoelige huiden met roodheden. Men heeft zijn kalmerende, verzachtende en vaatbeschermende eigenschappen toegepast voor de verzorging van huiden die lijden onder de agressies van buitenaf.

Vochtafdrijvend Ingrediënt: 1% Extract voortkomende uit de vlierboom die de roodheden zal verzachten.

Verzachtend Ingrediënt van Kudzu: 1% Plantaardig Ingrediënt met kalmerende eigenschappen, deze plant komt oorspronkelijk uit Azië.

Extract van Indische Kastanje: 0.2% Bevordert de microcirculatie voor een betere bloeddoorstroming en is tevens verzachtend.

18- Glycyrrhetinisch Zuur: 0.2% Werkstof die gewonnen wordt uit zoethout. Heeft een kalmerende en vochtafdrijvende werking.

Hypo-Allergene Werkstof: 0.2% Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen. Maskeert de verspreide roodheden. Elimineert vocht en maakt minder gevoelig. De huid hervindt haar comfort.

Gebruik: ’s ochtend en/of ’s avonds, Programme Anti-Rougeurs aanbrengen op het gelaat en de hals. Laten indringen d.m.v. lichte effleurages.