Academie Nettoyant Exfoliant Quot. 15%

Van € 45,80

Voor € 41,22

Inhoud: 250 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

DAGELIJKSE EXFOLIËRENDE VERZORGING GLYCOLZUUR 15%

DAGELIJKSE EXFOLIËRENDE VERZORGING

Concentratie expert-werkstoffen: 18%

Glycolzuur : 15% Reinigt en verzacht de huid dankzij het glycolzuur dat dode huidcellen verwijdert. Deze exfoliërende werking draagt bij tot een perfecte reiniging.

Plantaardig hydraterend bestanddeel: 3% Onderhoudt de hydratatie van de bovenste huidlagen. De huid straalt weer. Ze is zacht en soepel.

Gebruik: 's avonds na het verwijderen van de make-up het product aanbrengen op het gelaat en hals. Zachtjes inmasseren. Laten inwerken gedurende 1 tot 2 minuten, daarna rijkelijk afspoelen met water. Huid droogdeppen met een tissue.

Voorzorgsmaatregelen: enkel uitwendig gebruik. Vermijd alle contact met ogen en lippen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij irritatie, afspoelen en niet meer gebruiken. - Niet samen gebruiken met andere exfoliërende of dermabrasie-producten - Dit product bevat fruitzuren wat een verhoging teweeg kan brengen betreffende gevoeligheid voor de zon met meer kans op zonnebrand. Gebruik een zonnescherm en beperk de blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product.