Academie Matifiant Express Dagcrème

Van € 30,95

Voor € 27,86

Inhoud: 30 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Matifiant Express

Voorhoofd-neus-kin

Fase 3: Glans bestrijden

Concentratie aan actieve bestanddelen: 16.2%

Pompoenextracten: 0.5% De pompoen is een plant die een sterke reputatie heeft inzake het remmen van de talgafscheiding, de huid een duurzame matte teint te geven en elke irritatie te kalmeren.

Absorberend poeder: 7% Poeder van natuurlijke oorsprong, absorbeert voortdurend het talgoverschot en matifieert de huid.

Pompelmoesextracten: 0.5% De pompelmoes is gekend voor zijn tonische eigenschappen en adstringerende werking. Dit vermindert de talgafscheiding en vernauwt de verwijde poriën.

Hypo-allergene werkstof: 0.025% Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen. Matifieert onmiddellijk de T-zone van het gelaat. De huid is mat voor een lange tijd.

Gebruik: 's ochtends aanbrengen op de T-zone van het gelaat (voorhoofd, neus en kin) d.m.v. lichte effleurages. Gedurende de dag nog een aantal maal aanbrengen door lichte tapotementen, zelfs over de make-up heen.