Academie Masque Crème Réhydratant Douceur / Gentle Re-Hydrating Cream-Mask

Van € 27,50

Voor € 24,75

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: 1007000

 • Gratis proefje(s)

  Naar keuze indien voorradig
 • Kortingsbon

  Bij aankoop Valmont,Thalgo, Academie of Klapp
 • Gratis verzending

  Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
 • Medical Beauty Center.

  Bezoek ons in Hoogerheide
 • Vragen? Bel 0164-652187

  Gratis deskundig advies
 • Meer over Luxury4you.nl

Academie Masque Crème Rehydratant is een rijk masker voor de droge huid voor bescherming van de huid bij kou, droogte, zon en wind.

- zachtheid

- Origineel Appelwater: 44% Dit origineel appelwater is puur, natuurlijk, evenwichtig en heeft een nauwe verwantschap met de huid. Het bezorgt een onmiddellijke hydratatie van de opperste huidlagen.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 15%

- Fytoamine Hydraterend Bestanddeel: 10% Dit is een complex van plantaardige extracten en is rijk aan aminozuren. Heeft de mogelijkheid vocht vast te houden.

- Aloë Vera: 5% Laat een filmlaagje achter op de huid hetgeen ervoor zorgt dat het vocht in de huid kan behouden worden voor een optimaal resultaat. * van de opperste huidlagen Herstelt en onderhoudt het optimale vochtgehalte* van de huid. De huid is weer in evenwicht en straalt.

Gebruik: meerdere keren per week naargelang de dehydratatie van de huid In dikke laag aanbrengen op een gereinigd gelaat en hals en 10 min. laten inwerken. Het restant afnemen met een tissue, tonifiëren en de dagelijkse verzorging aanbrengen. Het aantal verhogen in geval van een koud en droog klimaat en na periodes van enorme blootstelling aan de zon, de koude en de wind.

Presentatie: Crèmetextuur, ideaal voor de huid (meestal droge huid) die een gebrek aan lipiden vertoont.