Academie Masque Crème Réhydratant Douceur

Van € 26,85

Voor € 22,82

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Masque Crème Rehydratatie

- zachtheid

- Origineel Appelwater: 44% Dit origineel appelwater is puur, natuurlijk, evenwichtig en heeft een nauwe verwantschap met de huid. Het bezorgt een onmiddellijke hydratatie van de opperste huidlagen.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 15%

- Fytoamine Hydraterend Bestanddeel: 10% Dit is een complex van plantaardige extracten en is rijk aan aminozuren. Heeft de mogelijkheid vocht vast te houden.

- Aloë Vera: 5% Laat een filmlaagje achter op de huid hetgeen ervoor zorgt dat het vocht in de huid kan behouden worden voor een optimaal resultaat. * van de opperste huidlagen Herstelt en onderhoudt het optimale vochtgehalte* van de huid. De huid is weer in evenwicht en straalt.

Gebruik: meerdere keren per week naargelang de dehydratatie van de huid In dikke laag aanbrengen op een gereinigd gelaat en hals en 10 min. laten inwerken. Het restant afnemen met een tissue, tonifiëren en de dagelijkse verzorging aanbrengen. Het aantal verhogen in geval van een koud en droog klimaat en na periodes van enorme blootstelling aan de zon, de koude en de wind.

Presentatie: Crèmetextuur, ideaal voor de huid (meestal droge huid) die een gebrek aan lipiden vertoont.