Academie Masque Apaisant Anti-Rougeurs

Van € 31,50

Voor € 28,35

Inhoud: 75 ml

Artikelnummer: 2068050

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Masque Apaisant Anti-Rougeurs

Concentratie Ingrediënten: 7.8%

Hydaterend Ingrediënt: 3% Van oorsprong plantaardig ingrediënt gekend voor zijn hydraterende eigenschappen.

Linde-extract: 2.5% De Linde is een plant die vooral geschikt is voor gevoelige huiden met roodheden. Men heeft zijn kalmerende, verzachtende en vaatbeschermende eigenschappen toegepast voor de verzorging van huiden die lijden onder de agressies van buitenaf.

Vochtafdrijvend Ingrediënt: 1% Extract voortkomende uit de vlierboom die de roodheden zal verzachten.

Verzachtend Ingrediënt van Kudzu: 1% Plantaardig Ingrediënt met kalmerende eigenschappen, deze plant komt oorspronkelijk uit Azië.

18- Glycyrrhetinisch Zuur: 0.2% Werkstof die gewonnen wordt uit zoethout. Heeft een kalmerende en vochtafdrijvende werking.

Hypo-Allergene Werkstof: 0.1% Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen. Verzacht en kalmeert de huid onmiddellijk. Maakt de huid minder gevoelig en kalmeert de irritaties. Bezorgt de huid een intens gevoel van zachtheid.

Gebruik: 1 tot 2 keer per week, het Masque Apaisant Anti-Rougeurs aanbrengen in rijke laag op gelaat en hals (de oogcontouren vermijden). Gedurende 10 tot 15 minuten laten inwerken. Nadien het restant afnemen met een tissue, daarna reinigen met tissue gedrenkt in de lotion aangepast aan uw huidtype. De huid voorzichtig droogdeppen.