Academie Gel Fondant Dagcrème / FondantHigh Absorbent Moisture Gel

Van € 42,50

Voor € 38,25

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: 1002000

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Gel fondant HYDRATATIE - ZUIVERHEID

- Origineel Appelwater: 70% Dit origineel appelwater is puur, natuurlijk, evenwichtig en heeft een nauwe verwantschap met de huid. Het bezorgt een onmiddellijke hydratatie van de opperste huidlagen.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 10%

- Hydraregulerend Complex: 5% Regelt het vochtgehalte en creëert een permanente vochtreserve. De mogelijkheid voor de huid om zich te hydrateren is maximaal.

- Aloë Vera: 2% Laat een filmlaagje achter op de huid hetgeen ervoor zorgt dat het vocht in de huid kan behouden worden voor een optimaal resultaat.

- Herstellend Actief Bestanddeel: 2% Plantaardige werkstof, afkomstig van witte lupine, rijk aan oligosacchariden en peptiden. Dit herlanceert de celactiviteit en stimuleert de vernieuwing van de huid.

- Omega 3 - 6 Complex: 1% Verbinding van de oliën van druivepitten en cassispitten, rijk aan essentiële vetzuren. Zij nemen actief deel aan de regeneratie van de celmembranen en het herstel van de barrièrefunctie van de huid. Het verlies aan vocht is gelimiteerd. * van de opperste huidlagen Herstelt en onderhoudt het optimale vochtgehalte* van de huid. De huid is weer in evenwicht en straalt.

Gebruik: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid d.m.v. lichte massage

Presentatie: Gel textuur, ideaal voor de huid (meestal vette huid) die een teveel aan talg vertoont en bij een warm en vochtig klimaat.