Academie Fluide Normalisante 24 uur-crème

Van € 26,50

Voor € 23,85

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Fluide Normalisant

Hydraterende en matifiërende verzorging

Fase 2: Stabiliseren aan lipiden

Concentratie aan actieve bestanddelen: 19.2% Absorberend poeder: 5% Poeder van natuurlijke oorpsrong, absorbeert voortdurend het talgoverschot en matifieert de huid.

Serumregulerende werkstof: 4% Natuurlijk en plantaardig complex (extracten van olijfbladeren) dat de productie van de talgklieren afremt en de hyperkeratinisatie van de huid reguleert.

Aloë Vera-gel: 3% Heeft een filmogene werking die ervoor zorgt dat het vochtgehalte in de huid op peil gehouden wordt.

Zinkgluconaat: 1% Natuurlijke verbinding tussen 2 minerale zouten die de talgafscheiding regelen en huidonzuiverheden voorkomen. Het zinkgluconaat verbetert de huidkorrel.

Pompoenextracten: 3% De pompoen is een plant die een sterke reputatie heeft inzake het remmen van de talgafscheiding, de huid een duurzame matte teint te geven en elke irritatie te kalmeren.

Pompelmoesextracten: 0.5% De pompelmoes is gekend voor zijn tonische eigenschappen en adstringerende werking. Dit vermindert de talgafscheiding en vernauwt de verwijde poriën.

Hypo-allergene werkstof: 0.2% Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen. Regelt dagelijks de talgafscheiding. Hydrateert en matifieert onmiddellijk en voor lange tijd. De huid is mat en fris, de teint is puur en stralend.

Gebruik: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid d.m.v. lichte ronddraaiende bewegingen