Academie Douceur Gommante

Van € 29,60

Voor € 26,64

Inhoud: 75 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Douceur Gommante

Concentratie Ingrediënten: 6.8% Hydaterend Ingrediënt: 3% Van oorsprong plantaardig ingrediënt gekend voor zijn hydraterende eigenschappen.

Linde-extract: 2.5% De Linde is een plant die vooral geschikt is voor gevoelige huiden met roodheden. Men heeft zijn kalmerende, verzachtende en vaatbeschermende eigenschappen toegepast voor de verzorging van huiden die lijden onder de agressies van buitenaf.

18- Glycyrrhetinisch Zuur: 0.2% Werkstof die gewonnen wordt uit zoethout. Heeft een kalmerende en vochtafdrijvende werking.

Hypo-Allergene Werkstof: 0.1% Verkregen door biotechnologie uit micro-organismen die men terugvindt in diepe hydrothermale bronnen. Zij voorkomen en verminderen de tekenen van intolerantie en het gebrek aan comfort. Zij verzekeren een verhoogde bescherming van de huid en zorgen ervoor dat de huid in staat is zichzelf te herstellen en de herstructuratie van de cellen weer op gang te brengen.

Jojoba-bolletjes: 1% Exfoliërende korrels die in alle zachtheid de dode huidcellen verwijderen van het huidoppervlak. Verwijdert in zachtheid de dode huidcellen. Verfijnt de huidkorrel. De huid is zacht en gekalmeerd.

Gebruik: 1 keer per week, een nootje Douceur Gommante aanbrengen op gelaat en hals. D.m.v. ronddraaiende bewegingen met de vingertoppen afgommen en hierbij de huid goed opspannen. Nareinigen met tissue gedrenkt in lotion aangepast aan het huidtype en delicaat het huidoppervlak drogen.