Academie Crème Spécifique Zones Sensible

Van € 31,25

Voor € 28,13

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

ACAD’EPIL

Elk product van de lijn Acad'épil bevat een specifiek anti-haargroei complex dat de taak heeft de haargroei af te remmen. Na de epilatie zijn de haar- en talgklier follikels 'onthaard'.

De actieve werkstoffen kunnen nu in die follikels indringen. Ze bereiken de kiemcellen in de haarwortel waarin ze de celproteïnen afbreken en het celmetabolisme van de haargroei ontregelen. Deze specifieke actieve werkstoffen zijn gekoppeld aan verzachtende werkstoffen, hydraterende werkstoffen, die instaan voor de vochtbalans in de bovenste huidlagen en antiseptische werkstoffen. Het haar is zeldzamer, fijner, lichter en soepeler.

Het onderhuids groeien van haartjes wordt sterk verminderd. Onze huid is zacht en dit gedurende een langere tijd. De periodes tussen de harsbeurten worden verlengd.

Créme spécifique zones sensibles post-épilatoire gelaat, oksels en bikini verzacht, irritatie op de gevoelige zones. Bij de mannen kalmeert hij scheerbrand. Enzymatisch systeem (exclusief bestanddeel van soluté spécifique post-épilatoire) Het is een eiwit-enzyme dat de samenstelling van het belangrijkste element van de sebumsecretie, m.n. linoleumzuur, afbreekt. Deze heeft een belangrijke functie in het hyperkeratinisatie proces.

Er is een transformatie van de vetzuren die verantwoordelijk zijn voor de haargroei, zij remmen de keratinecellen af die de haartjes aanmaken. De haargroei is nu onder controle. Haargroei-rem complex Het bevordert de oplossing van de keratine van de hoornlaag en neemt deel aan een betere penetratie van de actieve substanties ter hoogte van het haar en talgklieren. Door in de haarwortel te dringen, inmiddels van het haartje verwijderd, breekt het de celproteïnen af en vermindert het de energie die noodzakelijk is voor de celstofwisseling. De aanmaak van keratinocyten wordt verhinderd, waardoor de haargroei aanzienlijk afgeremd wordt. Het haartje komt minder snel terug, het is fijner en lichter. Post-epilatie complex Het is een natuurlijk complex die de bovenste huidlagen hydrateert en onmiddellijk de huid verzacht na het harsen. Antiseptisch, het vermindert onderhuids ingegroeide haartjes.