Academie Crème Riche / Extra Rich Cream

Van € 53,00

Voor € 47,70

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: 1009000

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Crème Riche 100% hydraderm Water:

Vitaal element voor de schoonheid van de huid Atmosferische, klimaat- en thermische fenomenen alsook onze dagelijkse levensstijl tasten onze huid en haar vochtbalans aan. Om het evenwicht te herstellen en te onderhouden op een doeltreffende en duurzame manier verrijkt Académie Scientifique de Beauté zijn 100% Hydraderm gamma met een nog grotere keuze aan texturen die rekening houdt met de huid en met de klimaatsomstandigheden. De formules 'nieuwe generatie', zeer geconcentreerd aan vernieuwende en doeltreffende werkstoffen, die op 3 aanvullende manieren zullen inwerken:

1. Onmiddellijke Hydratatie van de bovenste huidlagen met zoals altijd in de kern van de formules het Origineel Appelwater, puur, natuurlijk en evenwichtig.

2. Duurzame Hydratatie met een nieuwe waaier aan plantaardige werkstoffen die in staat zijn om een permanente vochtreserve te creërenn, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

3. Anti-dehydratatie met de versterking van de beschermingsbarrière die het natuurlijke vochtverlies een halt zal toeroepen. De huid is weer in balans dankzij de toevoer van vocht. De huid herontdekt zachtheid, soepelheid en comfort. De teint straalt van gezondheid. Met plantenextracten * Origineel Appelwater: 31% Van oorsprong plantaardige werkstof met een opmerkelijke verwantschap met de huid.

Actieve Werkstoffen: 17.12% * Trehalose Complex en Plantaardige Protéïnen: 3% De verbinding tussen trehalose en de gehydrolyseerde proteïnen (haver, maïs, soja en graan) herstellen de natuurlijke hydratatie door vocht vast te houden. * Beetwortel Extract: 3% Natuurlijk aminozuur die het vocht opvangt en verdeelt telkens de huid hier behoefte aan heeft. Onderhoudt de vochtbalans van de huid daar dit verzachtende bestanddelen bevat. * Imperata Cylindrica: 3% Australische plant rijk aan kalium die kan weerstaan aan de extreme stress in de vochthuishouding. Bezorgt de huid tevens een intense en duurzame hydratatie* door het vocht vast te houden en het osmotische evenwicht te onderhouden. * Plantaardige Werkstof: 2% Werkstof (plantaardig glycerine) gekend voor zijn hydraterende eigenschappen*. * Solanaceae Extracten: 3% Bestrijdt het onmerkbare verlies aan vocht door de productie van de verschillende lipiden van de huid te activeren. Helpt tevens mee de beschermbarrière weer op te bouwen. * Aloë Vera: 2% Laat een filmlaagje achter op de huid wat ervoor zorgt dat het vocht in de huid kan behouden worden voor een optimaal resultaat. * Macadamia-olie: 1% Deze olie, natuurlijk rijk aan palmitoleïsch zuur, neemt actief deel aan de huidlipiden barrière en bestrijdt de dehydratatie. * Senne-Extract: 0,10% Vangt het vocht perfect op, deze van India afkomstige struik bezit de eigenschap het vocht te fixeren in de huid en op die manier een langdurige hydratatie onderhouden. * Sodium Hyaluronaat: 0,02% Hyaluronzuur dat van nature al aanwezig is in de huid, het vocht vasthoudt en het speelt ook een rol ter bevordering van de soepelheid op het niveau van de collageen- en elastinevezels om zo de weerstand te verhogen. * van de bovenste huidlagen Rijke en omhullende crème, ideaal voor de zéér droge huid die een enorm gebrek heeft aan lipiden en bij extreme weersomstandigheden zoals koude en wind. Brengt het vocht weer in balans en onderhoudt deze voor een optimale hydratatie van de huid. De huid is weer in evenwicht en straalt.

Gebruik: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid d.m.v. lichte massage