Academie Crème Onctueuse 24 uur-crème

Van € 41,35

Voor € 37,22

Inhoud: 50 ml

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Crème Onctueuse

- Hydratatie

- comfort

- Origineel Appelwater: 51% Dit origineel appelwater is puur, natuurlijk, evenwichtig en heeft een nauwe verwantschap met de huid. Het bezorgt een onmiddellijke hydratatie van de opperste huidlagen.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 14%

- Hydraregulerend Complex: 5% Regelt het vochtgehalte en creëert een permanente vochtreserve. De mogelijkheid voor de huid om zich te hydrateren is maximaal.

 - Hydraterend bestanddeel van plantaardige oorsprong: 2%

- Aloë Vera: 2% Laat een filmlaagje achter op de huid hetgeen ervoor zorgt dat het vocht in de huid kan behouden worden voor een optimaal resultaat.

- Herstellend Actief Bestanddeel: 2% Plantaardige werkstof, afkomstig van witte lupine, rijk aan oligosacchariden en peptiden. Dit herlanceert de celactiviteit en stimuleert de vernieuwing van de huid.

- Karitéboter: 2% Verzacht, versterkt de bescherming van de huid tegen UV-stralen, stimuleert het celmetabolisme en draagt bij tot een betere zelfbescherming van de huid.

- Omega 3 - 6 Complex: 1% Verbinding van de oliën van druivepitten en cassispitten, rijk aan essentiële vetzuren. Zij nemen actief deel aan de regeneratie van de celmembranen en het herstel van de barrièrefunctie van de huid. Het verlies aan vocht is gelimiteerd. * van de opperste huidlagen Herstelt en onderhoudt het optimale vochtgehalte* van de huid. De huid is weer in evenwicht en straalt.

Gebruik: 's ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid d.m.v. lichte massage

Presentatie: Rijke crèmetextuur, ideaal voor alle huidtypen (meestal droge huid) die een gebrek hebben aan lipiden en in een koud en droog klimaat.