Academie Baume Actif Anti-Rides

Van € 39,35

Voor € 35,42

Inhoud: 50 ml

Artikelnummer: 14530000

  • Gratis verzending

    Gratis thuisbezorgen vanaf €39,-
  • Medical Beauty Center.

    Bezoek ons in Hoogerheide
  • Vragen? Bel 0164-652187

    Gratis deskundig advies
  • Meer over Luxury4you.nl

Actieve stimulerende anti-rimpel balsem

Zich goed en verzorgd voelen. Ook mannen gunnen zichzelf het genot anderen en zich te plezieren. Zij dragen zorg voor hun huid.

Académie Scientifique de Beauté zet zijn vakmanschap in werking ten dienste van de schoonheid van de mannen en creëert de lijn 'Man'. Deze speciale verzorgingen zijn samengesteld met een cocktail aan natuurlijke ingrediënten zoals eik en berk, bomen die sterkte, kracht, lang leven en robuustheid symboliseren. Actieve stimulerende anti-rimpel balsem.

Concentratie aan actieve werkstoffen: 12.2%

Extracten van eik en berk: 3.5% Hun tonifiërende, hydraterende, kalmerende en anti-oxiderende eigenschappen zorgen voor de nodige elementen om de huid te beschermen en de versterken.

Hydraterend bestanddeel: 2.5% Plantaardige werkstof enorm gekend voor zijn hydraterende eigenschappen*. • van de opperste huidlagen

Kalmerend bestanddeel: 0.2% Verzachtend en kalmerend, herstelt en kalmeert de huid.

Rijstpeptiden: 4% Anti-rimpel eigenschappen. Verhoogt het energetisch metabolisme van de huid. Verbetert de huidtoniciteit.

'Peru-Ginseng' extracten: 2% Stimulerende werkstof gekend voor zijn energetische en herstellende eigenschappen. Op basis van anti-rimpel, stimulerende, herstellende en kalmerende werkstoffen.

Gebruik: 's ochtends en/of 's avonds na het scheren een nootje balsem aanbrengen op het gelaat en de hals en lichtjes inmasseren.